• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Şanlıurfa Gençlik Merkezi Gençleri Kahramanaraş’a Gitti

Şanlıurfa Gençlik Merkezi Gençleri Kahramanaraş’a Gitti
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz projesi kapsamında düzenlenen günübirlik gezilerde gençler bu hafta...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz projesi kapsamında düzenlenen günübirlik gezilerde gençler bu hafta Kahramanmaraş'ta tarihi yerinde öğrendi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Şanlıurfa Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen gezide, gençler Kahramanmaraş'ın çeşitli yerlerini görmenin yanında Kahramanmaraş'ın tarihi, kültürünü ve insanlarını tanıma fırsatı buldu. Taş Köprü, Kahramanmaraş Kalesi, Kurtuluş Müzesi ve Sütçü İmam türbesini ziyaret edip, Kahramanmaraş'ın Kurtuluş mücadelesini gezerek, görendi. Gençler, tüm şehitlere ve Sütçü İmamoğlu için dualar okudu. Geziden memnun kaldıklarını belirten gençler, kendilerine bu imkanı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığı'na teşekkür etti. Düzenlenen gezi ile ilgili açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp, "Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz Projesiyle gençlerimizin tarihi ve kültürel yönden zengin çevre iller ile kendi il ve ilçelerini daha yakından tanımalarını, buralarda yaşayan akranlarıyla tanışmalarını ve gençlerimiz arasında diyaloğun arttırılmasını amaçlıyoruz. Gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan bütün projelerden gençlerimizin en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak için çabalayan lider ve personellerimize teşekkür ederim. Gezilere katılmak isteyen gençlerin gençlik merkezine gelerek başvuru formunu doldurmaları yeterlidir" dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Keşküş ise "Bu tür geziler gençler arasında diyaloğun arttırılmasını, ülkenin doğal, tarihi güzelliklerini yerinde görerek ülkelerini daha çok sevmelerine katkı sağlayacağı düşünüyoruz. Amacımız, bütün projelerde gençlerimizin en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamaktır. Bu etkinlikler ile gençlerimiz kendilerini geliştirme fırsatı bulurken, bu sayede hayatın, okulun ve sınavların koşuşturması içinde yaşadıkları stresi, en aza indirme şansını yakalamış oluyorlar" diye konuştu.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi Gençleri Kahramanaraş’a Gitti

Şanlıurfa Gençlik Merkezi Gençleri Kahramanaraş’a Gitti

Şanlıurfa Gençlik Merkezi Gençleri Kahramanaraş’a Gitti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim