• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Şanlıurfa Gençlik Merkezi Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Şanlıurfa Gençlik Merkezi Engelliler Derneğini Ziyaret Etti
Şanlıurfa Gençlik Merkezi, Engelliler Derneğini ziyaret etti. Ziyarete Şanlıurfa Gençlik Merkezi personeli, gönüllü gençler ve Şanlıurfa Gençlik Merkezi...

Şanlıurfa Gençlik Merkezi, Engelliler Derneğini ziyaret etti. Ziyarete Şanlıurfa Gençlik Merkezi personeli, gönüllü gençler ve Şanlıurfa Gençlik Merkezi kulüp üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen ziyarette gençler engelli vatandaşlarla sohbet etti. Pasta ve içecek ikramında bulunularak, ziyaretin ardında satranç takımı hediye edildi. Konu hakkında açıklama yapan Şanlıurfa Gençlik Merkezi Koordinatörü İbrahim Halil Alp, "Engelli vatandaşlara saygı, onlara yaşama sevinci verir. Özellikle bu yüzden biz gençlik merkezi ailesi olarak engelli kardeşlerimizi sadece engelliler gününde ziyaret etmiyoruz. Onların kapılarının bize her daim açık olduğunu bilip sene içinde elimizden geldiğince sık ziyaret ediyoruz. Çünkü engelli vatandaşlarımız sadece engelliler gününde engelli olmuyorlar. Ayrıca bu ziyaret gençlerimiz için de yararlı olmaktadır. Gençler hem dinimizin emri iyilik yapmayı hem de ziyaretlerde bulunmayı hatırlıyorlar. Ayrıca hayatlarına çıkan büyük, küçük engelleri nasıl aşmaları gerektiğini kendi gözleri ile görmüş oluyorlar" dedi. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Murat Önen ise, "Engelli kardeşlerimizi ziyaret etmek, onların sıkıntılarını, başarılarını dinlemek, kısacası onlarla hasbihal etmek, onlar kadar bize de gençlerimize de yararlı olacaktır. Hatta onlar ve biz ayrımı yapmakta doğru değildir. Çünkü hepimiz birer engelli adayıyız aslında. Engelli kardeşlerimizi anlamak, onlara daha güzel bir dünya sunmak demektir. Bu anlamlı etkinliği düzenlediği için, Gençlik Merkezi personelime çok teşekkür ederim" dedi.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Şanlıurfa Gençlik Merkezi Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim