• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı:
Halk Buluşmaları kapsamında, Bozovalılarla ve muhtarlarla bir araya gelen Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'ya hep birlikte sahip çıkmalıyız çünkü Şanlıurfa...

Halk Buluşmaları kapsamında, Bozovalılarla ve muhtarlarla bir araya gelen Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'ya hep birlikte sahip çıkmalıyız çünkü Şanlıurfa hepimizin" dedi.

İlçe ve mahallelerde Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen halk buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelen Nihat Çiftçi, 2016'da Bozova'da yapılacak çalışmaları anlatarak, talepleri değerlendirdi.

2016'nın Şanlıurfa için hizmet ve proje yılı olacağının altını çizen Başkan Çiftçi, "Aranızda bulunmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa genelinde sürdüreceğimiz çalışmaları sizlerde gözlemleyeceksiniz artık. Yapılan çalışmalarla birlikte 2017 yılında sorunsuz ve talepleri karşılamış olarak, yenilikçi projeleri sizlerde göreceksiniz. Şanlıurfa'ya hep birlikte sahip çıkmalıyız, çünkü Şanlıurfa hepimizin. Şanlıurfa'nın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla birlikte yerel yöneticiler olarak kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de yapmış olduğumuz çalışmalar yavaş yavaş meyvesini veriyor. Biz yerel yöneticiler olarak tek başımıza bir şey yapamayız, sizlerin ve tüm kamu kuruluşlarının destekleri ile koordinasyonu sağlayarak el birliği ile Şanlıurfa'nın standartlarını yükseltmeliyiz. İnsanların fıtratlarında olduğu gibi işimizi, yaşamımızı ve her alanda ne yapıyor isek sevgiyle yapmamız gerekiyor. İnsan ve bir vatandaş olarak sorumluluklarımızı bilmemiz gerekiyor. Yerel bir yönetici olarak Şanlıurfa için ne yapılabilir diye düşünüyorum ve bu yüzden tüm ilçelerde büyük bir öz veriyle çalışıyoruz. Hedef şaşırtmak yerine sorunun üstüne gidiyoruz. Güzel ve çalışkan bir kadroyu yetiştiriyoruz" şeklinde konuştu.

SORUNLARA PLANLI ÇÖZÜM

Gerçekleştirilen Halk buluşmasının ardından Bozovalı muhtarlarla istişare toplantısı yapan Başkan Nihat Çiftçi, burada muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerin geleceği için planlı ve programlı bir şekilde çalışacaklarını söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, bu tür buluşmaların her zaman olacağına dikkat çekti. Gerçekleştirilen istişare toplantısında muhtarlık görevinin önemine değinen Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve yerel yöneticiler olarak her zaman halkın arasında, sorunları çözme anlayışı içindeyiz. Amacımız vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini götürmektir. Belediyecilik anlayışını Bozova'ya taşıyacağız, Bozova'nın sorunları olduğunu biliyoruz. Bunun için arkadaşlarımızla birlikte planlı ve programlı bir şekilde çalışacağız" dedi.

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI GÖSTERİ

Bozova temasları kapsamında Bozova Yaylak Anadolu İmam Hatip Lisesine geçen Başkan Nihat Çiftçi, burada öğrencilerin düzenlemiş olduğu tasavvuf gösterisini izledi. Gösteriden dolayı öğrencilere teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, eğitim ve öğretimlerinde öğrencilere başarılar diledi. Ayrıca Bozova Gölbaşı İlkokulundaki öğrencileri de ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, öğrencilerle sohbet ederek, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kırtasiye malzemelerini dağıttı.

BOZOVALILARIN EVLERİNE KONUK OLDU

Öte yandan Bozova'da gerçekleştirilen halk buluşmaları kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye eşlik eden eşi Sema Çiftçi, SODES Kadın Kültür merkezini ziyaret ederek, Bozovalı kadınlarla bir araya geldi. Bozova Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin açtığı karma serginin de açılışını yapan Sema Çiftçi, Bozovalı kadınların yapmış olduğu el işi ürünleri inceledi. Bozova'da bir aileyi de evinde ziyaret eden Sema Çiftçi, aileye çeşitli yardımlarda bulunup, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim