• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Şanlıurfa Bayan Basketbol Takımı Kadrosunu Güçlendiriyor

Şanlıurfa Bayan Basketbol Takımı Kadrosunu Güçlendiriyor
Türkiye Kadın Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden MSK Urfa (Memleket Spor Kulübü) Bayan Basketbol Takımı, Mersin Üniversitesi'nde forma giyen İrem Ezgi'yi...

Türkiye Kadın Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden MSK Urfa (Memleket Spor Kulübü) Bayan Basketbol Takımı, Mersin Üniversitesi'nde forma giyen İrem Ezgi'yi kadrosuna kattı.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden ve bu yıl Şanlıurfa'da kurulan ve kısa adı MSK Urfa (Memleket Spor Kulübü) 2015 - 2016 sezonunda oynatmak üzere kadrosuna Mersin Üniversitesi'nde forma giyen İrem Ezgi Tanışdil'i kadrosuna kattı.

Mersin Üniversitesi'nde görev yapan forvet İrem Ezgi ile Antalya'da özel bir otelde sözleşme imzaladıklarını belirten MSK Urfa Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen, "Hedeflerimiz doğrultusunda kadro planlamasını özenle sürdüren basketbol takımımıza yeni bir isim daha katıldı. 1. Lig ekiplerinden Mersin Üniversitesi'nin formasını giyen İrem Ezgi Tanışdil, forvet pozisyonunda görev alıyor. 2015 - 2016 sezonu için anlaşma sağlanan oyuncumuza hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz" dedi. Başantrenör Atilla Keskin, "Kadromuzu genç bir oyuncu ile güçlendirdik. Daha çok mücadele eden daha çok koşan takım olmayı hedefliyoruz. Ezgi'nin bu takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Daha önce de Şanlıurfa'da oynadığını belirten İrem Ezgi Tanışdil ise, "MSK Urfa forması giymek benim için gerçekten büyük bir gururdur. Hedefleri olan bir kulüp ve burada çok güzel bir aile ortamı var. Bundan sonra MSK Urfa'nın başarısı için ter dökeceğim" şeklinde konuştu.

İmza törenine MSK Urfa Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen, Şube Sorumlusu Vedat Yurum, Genel Koordinatör Mehmet Leblebicioğlu ve Baş Antrenör Atilla Keskin katıldı.

Şanlıurfa Bayan Basketbol Takımı Kadrosunu Güçlendiriyor

Şanlıurfa Bayan Basketbol Takımı Kadrosunu Güçlendiriyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim