• BIST 9548.09
  • Altın 2486.498
  • Dolar 32.52
  • Euro 34.4936
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Şanlı Türk Bayrağı Yeniden Dalgalanıyor

Şanlı Türk Bayrağı Yeniden Dalgalanıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Manisa'da yerel bir gazetede çıkan "Çobanisalılar Bayrak İstiyor" haberi üzerine harekete geçerek...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Manisa'da yerel bir gazetede çıkan "Çobanisalılar Bayrak İstiyor" haberi üzerine harekete geçerek vatandaşların isteğini kısa sürede yerine getirdi. Gerçekleştirilen çalışmayla hem Aşağıçobanisa Mahallesi meydanında bulunan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk büstü boyandı hem de boş olan 3 bayrak direğine şanlı Türk Bayrağı asıldı.

Manisa'da yayınlanan yerel bir gazetenin "Çobanisalılar Bayrak İstiyor" başlıklı habere yer vermesi sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyesi hemen harekete geçti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatıyla çalışmalarını başlatan Zabıta Dairesi Başkanlığı, Aşağıçobanisa Mahallesinde yaşayan vatandaşların Türk Bayrağı talebini kısa sürede yerine getirdi. Mahalle sakinlerinin meydandaki direklere bayrak asılması talebi üzerine harekete geçtiklerini dile getiren Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatıyla ekiplerimiz mahallede incelemeler yaptı. Yapılan kontrolde 1 adet büyük ve 2 adet küçük bayrak direklerinin boş olduğu ve Atatürk Anıtı'nın boyaya ihtiyacı olduğu tespit edildi. Ardından gerekli çalışmalar başlatıldı" dedi.

BÜYÜKŞEHİR'DEN MUHTARA, MUHTARDAN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Yürütülen çalışmalar ile meydanda bulunan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün büstünün de boyanarak hak ettiği görünüme kavuşturulduğunu ifade eden Zabıta Dairesi Başkanı İra, "Ayrıca mahalle sakinlerimizin istediğini yerine getirerek 3 adet bayrak direğine Şanlı Türk Bayrağı'mız asıldı. Mahalle Muhtarımız Şevki Koç ile Mahalle sakinlerimize böyle bir konuda hassasiyet göstermelerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri daha sonra Mahalle Muhtarı Şevki Koç ile birlikte mahalle sakinlerine Türk Bayrağı hediye etti. Muhtar Şevki Koç da mahalle sakinleri adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e taleplerinin kısa sürede yerine getirilmesinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Şanlı Türk Bayrağı Yeniden Dalgalanıyor

Şanlı Türk Bayrağı Yeniden Dalgalanıyor

Şanlı Türk Bayrağı Yeniden Dalgalanıyor

Şanlı Türk Bayrağı Yeniden Dalgalanıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim