• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Sandıklı Kaymakamlığı SYDV İlçe Müdürlüğü 2016 Yılı Projelerini Tanıttı

Sandıklı Kaymakamlığı SYDV İlçe Müdürlüğü 2016 Yılı Projelerini Tanıttı
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçe Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından, 2016 yılı...

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçe Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından, 2016 yılı içersin de ilçede toplumun yaşam kalitesini yükseltecek projeleri kamuoyuna tanıtıldı.

Sandıklı Kaymakam Faik Arıcan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda SYDV Müdürü Şuayip Binbir projeler hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Uygulanan ve uygulanacak olan bir çok projenin kurumların birbiriyle irtibat halinde yapıldığını belirten Kaymakam Arıcan, vatandaşlara fayda sağlayacak şekilde projelerin üretildiğini ve bundan sonrada proje üretilmeye devam edeceğini belirtti. SYDV'nin güzel çalışmaları olduğunu belirten Kaymakam Arıcan, rutin olarak, fakru zaruret içersinde olan vatandaşlara, nakit yardımı, kömür yardımı, bayram yardımı gibi yardımların yapıldığını kaydetti. Bunun yanında, geçen aylarda 3 vatandaşın dükkan açması projesi gerçekleştirildiğini ifade eden Arıcan, mağdur durumda olan vatandaşlara ev yardımı desteklerinin de verildiğini söyledi.

Kaymakam Arıcan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilirse yeni 4 projenin uygulamaya geçeceğini ifade ederek, "Toplumda belki, bulundukları ortam, yaş veya kendilerini çok sosyal hale getiremeyen, imkansızlıklar içersin de olan vatandaşların daha rahat ortamlara kavuşmaları hayatlarını sağlıklı, mutlu, huzurlu ve sosyal hayata girebilmeleri anlamında üretilen projeler bunlar. "Elimden Tut Projesi" engellilerimiz ile ilgili, "Kaygın Olmasın" projesi yaşlılar ile ilgili, "Sevgi Yumağı" Projesi çocuklarımız ile ilgili ve şimdi de uyguladığımız "Artık Yalnız Değilsiniz" projesinin farklı bir örneği olan projemizi farklı bir isim altında "Huzurlu Yaşamlar" projesi altında devam ettireceğiz. Ben bu projelerin hazırlanmasında ve diğer projelerin hazırlanmasında emeği geçen tüm kamu görevlilerimiz ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ve personeline teşekkür ediyorum" dedi.

Sandıklı Kaymakamlığı SYDV İlçe Müdürlüğü 2016 Yılı Projelerini Tanıttı

Sandıklı Kaymakamlığı SYDV İlçe Müdürlüğü 2016 Yılı Projelerini Tanıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim