• BIST 9693.46
  • Altın 2507.571
  • Dolar 32.5778
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Sandalyeleri gözyaşları içinde aldılar

Sandalyeleri gözyaşları içinde aldılar
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Eğitim Fakültesi (EEF) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri, sattıkları dergiden elde ettikleri...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Eğitim Fakültesi (EEF) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri, sattıkları dergiden elde ettikleri gelir ile ihtiyaç sahibi iki engelliye manuel sandalye aldı. Fiziksel Engelliler derneğinde teslim edilen sandalyeyi alan baba İsmail Yılmaz, gözyaşlarına boğuldu.

Ereğli Eğitim Fakültesi ile Ereğli Fiziksel Engelliler Derneğinin ortaklaşa düzenlediği etkinlikle tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahibi Feridun Yılmaz ve Emine Aslı Kara'ya verildi. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, "Öğrencilerimizin yapmış oldukları etkinlikle elde ettikleri gelirle aldıkları manuel tekerlekli sandalyeleri ailelerimize teslim etmek için bir aradayız. Üniversite rektörümüzden dekanımıza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

DERGİ SATARAK SANDALYE PARALARINI TOPLAMIŞLAR

Sosyal Sorumluluk Projesi adı altında sandalyeleri alabilmek için dergi sattıklarını ve bu satıştan elde ettikleri gelirle sandalyeleri aldıklarını ifade eden Mehmet Kaya ise "Derneğe ait dergilerimizi okulda ki arkadaşlarımız başta olmak üzere Ereğli halkına sattık. Yardım kampanyası aldı altında dergilerimizi sattık. Satmış olduğumuz dergi ücretleri ile 2 adet tekerlekli sandalye aldık. Gönlümüz isterdi ki daha fazla sandalye alalım, daha fazla aileyi mutlu edelim. Ailelerimize destek olabildiysek ne mutlu bize." dedi.

ENGELLİ BABASI KONUŞMASINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Öğrencilerin aldığı tekerlekli sandalyeyi doğuştan özürlü olan oğluna teslim ettikten sonra gazetecilere açıklamada bulunan Feridun Yılmaz'ın babası İsmail Yılmaz, konuşması sırasında göz yaşlarına boğuldu. Baba Yılmaz, "Özürlü oğlum adına Başkanımız Şentürk'e teşekkür ederim" dedikten sonra gözyaşlarına hakim olamadı.

Tekerlekli sandalyesini alan Emine Aslı Kara'nın babası Muhammet Kara da "Başkanımız İsmail Şentürk'e, bizleri sevindirmekte tekrar teşekkür ediyorum. Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz. Bu tür sorumluluğu öğrencilerimizden görmek bizi mutlu etti." dedi. Anne Esma Kara da "Benin kızımda 11. sınıf öğrencisi. Bu desteği öğrencilerden görmek bizi ayrıca mutlu etti." diye konuştu.

Öğrenciler ayrıca gönüllerinden kopan hediye nezdinde küçük bir bağışta bulunarak ailelere katkı sağladı.

Sandalyeleri gözyaşları içinde aldılar

Sandalyeleri gözyaşları içinde aldılar

Sandalyeleri gözyaşları içinde aldılar

Sandalyeleri gözyaşları içinde aldılar

Sandalyeleri gözyaşları içinde aldılar

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim