• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Sancaklıkayadibi Yeni Muhtarlık Binasına Kavuştu

Sancaklıkayadibi Yeni Muhtarlık Binasına Kavuştu
Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıkayadibi Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıkayadibi Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu. Geçtiğimiz aylarda Sancaklıkayadibi Mahallesine yaptığı ziyarette mahalle halkı ve muhtarının talebi üzerine muhtarlık binasının yapımına başladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Muhtarlık binamız Sancaklıkayadibi Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Sancaklıkayadibi Mahallesinde yapımı tamamlanan mahalle muhtarlık binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sancaklıkayadibi Mahallesinde düzenlenen törene Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas, Belediye Başkan yardımcısı Bilal Demir, Ahmet Songüler, İsmail Önal, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve mahalle halkı katıldı. Sancaklıkayadibi Mahalle Muhtarı Cevat Sinir, açılışı yapılan muhtarlık binası için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e teşekkür etti.

"İMKÂNLARIMIZ OLDUĞU MÜDDETÇE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Geçtiğimiz aylarda Sancaklıkayadibi Mahallesinde yaptığı incelmelerde mahalle halkı ve muhtarı tarafından bir muhtarlık binası ve salon talebinin olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Sancaklıkayadibi Şehzadeler'imizin şirin ve güzel mahallelerimizden bir tanesi ancak ne yazık ki bir muhtarlık binamız yoktu bir oturma salonumuz okuma salonu, bir oturma salonu yoktu Vatandaşlarımızın bir araya geldiğinde oturacak birlikte hasbihal edecekleri bir salon yoktu, konu tarafımıza iletildi. Bunun ardından çalışmalara start verdik ve burada gördüğümüz muhtarlık binası ve sohbet odası, okuma odası da diyebileceğimiz mahallemizin sosyal ihtiyaçlarına da cevap verebilecek hemşerilerimizin misafirlerini ağırlayabilecekleri bu mekânı Sancaklıkayadibi Mahallemize tamamen belediyemizin imkânlarıyla kazandırdık. Ben emeği geçen başkan yardımcılarımıza müdürlerimize ve tüm mesai arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Mahallemizde gelen talepler doğrultusunda parke taşı döşemesi hizmetlerimiz oldu. Rutin temizlik ve belediyecilik işlerini 65 mahallemizde olduğu gibi Sancaklıkayadibi Mahallemizde de vermeye devam ediyoruz. Allah bize imkân verdikçe devletimiz var oldukça bizde sizlere hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Bizim görevimiz size hizmet etmektedir. Bugün bizi her zaman olduğu gibi yalnız bırakmayan çok değerli kaymakamımıza, komutanımıza çok değerli ilçe başkanımıza bütün mahallelerimizin muhtarlarına ve bu eserde emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz muhtarlık binamız okuma ve oturma salonu Sancaklıkayadibi Mahallelisi hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi.

"EL BİRLİĞİ İLE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Şehzadeler Kaymakamlığı ve Şehzadeler Belediyesi olarak ilçeye elbirliği ile hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, "Böylesine güzel bir günde sizlerle böyle bir açılışta olduğumdan dolayı mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Güzel bir eser olduğunu düşünüyorum dışarıdan da belli oluyor. Başta belediye başkanımız olmak üzere Başkan yardımcılarımıza ve müdürlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sancaklı köylerine her geldiğimde bir şeyi söylüyorum değerli arkadaşlar belki nüfusun büyümesiyle beraber şehirleşmeyle beraber buradaki vatandaşlarımız şehirlere göç ettiler. Ama görüyoruz ki şehirler yaşanamaz hale geldiler. Artık nüfus hareketliliği geriye doğru döndü ve her zaman şunu tavsiye ediyorum. Lütfen buradaki evinizi arazinizi satmayın, çünkü bir gün gelecek şehirdekiler oradaki gürültüden hava kirliliğinden bunalırken sizin burada ömrünüz uzayacaktır. Burada önemli olan bu beldede bu köyde, şehirde olan tüm hizmeti suna bilmek. Şehirde ne varsa buraya geldikten sonra buraya geldikten sonra bana göre buranın şehirden bir farkı olmayacak. Bu nedenle bundan sonra gerek Kaymakamlığımız gerekse Belediyemizin hizmetlerinin devam edeceğinin sözünü veriyoruz. Bu muhtarlık binamız hayırlara vesile olsun. Başta belediye başkanımız olmak üzere de bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonraki bütün hizmetlerimizde de yine el birliği ile birlikte beraber olmak ümidiyle hepinize selam ve saygılar sunuyorum" dedi.

Sancaklıkayadibi Yeni Muhtarlık Binasına Kavuştu

Sancaklıkayadibi Yeni Muhtarlık Binasına Kavuştu

Sancaklıkayadibi Yeni Muhtarlık Binasına Kavuştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim