• BIST 9079.97
  • Altın 2306.942
  • Dolar 32.3164
  • Euro 35.0238
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı açılış için gün sayıyor

Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı açılış için gün sayıyor
Şehzadeler Belediyesi'nin Sancaklıbozköy Mahallesinde yaptığı Kiraz Pazarı projesinde sona doğru geliniyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin Sancaklıbozköy Mahallesinde yaptığı Kiraz Pazarı projesinde sona doğru geliniyor. Projenin büyük bir hızla devam ettiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Projemizin inşaatı kısa bir süre içerisinde tamamlanacak nasip olursa önümüzdeki ay projemizin açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sancaklıbozköy Mahallesinde yapımı devam eden Kiraz Pazarı inşaatında incelemelerde bulundu. AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve ilçe teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği incelemeler esnasında, teknik ekipler heyete çalışmaların son durumu hakkında bilgiler verdi.

Projenin açılışının Nisan ayı içerisinde yapmayı hedeflediklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Ege Bölgesinin en güzeli olacak olan Sancaklıbozköy Kiraz Pazarımızda değerli milletvekilimiz ve heyetimiz ile birlikte incelemelerde bulunduk. Böylesine güzel bir eserin ortaya çıkması, bu şehrin hizmetkarı olan beni son derece mutlu ediyor. Kuzey yarım kürede kirazı ilk üreten ve ürettiği kirazı dünyaya ihraç eden bir ilçeye böylesine önemli bir eseri kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu projemizin hayata geçmesinde Milletvekilimiz Recai Berber'in ve değerli kaymakamımızın büyük gayretleri oldu. Naip olursa bu güzel tesisimizin açılışının da önümüzdeki ay içerisinde üreticilerimiz ve tüccarlarımız ile birlikte yapmayı hedefliyoruz" dedi

"Tesis kiraz sezonunda hazır olacak"

Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı'nın tam da kiraz sezonunda açılacağını belirten AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, "Manisa" ya artı bir değer katacak olan bu güzel projenin büyük bir hızla ilerlediğini görüyoruz. Her geldiğimizde projede daha da belirginleşmiş oluyor. Yapılan bu hızlı çalışmayla da tam zamanında yani Kiraz sezonunda Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı kullanıma açılmış olacak. Emeğe geçen tüm herkese çok teşekkür ediyorum. Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı'nın Kiraz üreticilerimize ve tüccarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı açılış için gün sayıyor

Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı açılış için gün sayıyor

Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı açılış için gün sayıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim