• BIST 8980.39
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Sanatçı İlhan Şeşen, “Nazilli’ye Bayıldım”

Sanatçı İlhan Şeşen, “Nazilli’ye Bayıldım”
Aydın'ın Nazilli ilçesinde konser veren ve müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatan sanatçı ve oyuncu İlhan Şeşen ile şarkıcı ve besteci Vedat Sakman,...

Aydın'ın Nazilli ilçesinde konser veren ve müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatan sanatçı ve oyuncu İlhan Şeşen ile şarkıcı ve besteci Vedat Sakman, Nazilli'ye hayran kaldıklarını söyledi.

Nazilli Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu'nda düzenlenen konserde İlhan Şeşen ve Vedat Sakman ikilisi söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla Nazillilileri eğlendirirken, yaptıkları esprilerle de müzikseverleri kahkahaya boğdu. Yaptığı esprilerle de Nazillileri kahkahaya boğan ikiliden İlhan Şeşen, Mazhar Alanson'a takılmadan geçemedi. Kendisini sürekli olarak Mazhor Alanson'a benzettiklerini söyleyen Şeşen anlattığı anısında, "Bir gün İstanbul'da havalimanına indik ve eve gideceğim. Ya herkes bana bu Mazhar Alanson değil mi diyor. Bende sinir oldum. Fotoğraf çektirmek istiyorlar. Bende kabul etmiyorum ve herkese ters cevap veriyorum ki Mazhar'ı kötü olarak bilsinler diye. Anlamıyorum ya küçücük boylu adamı bana nasıl benzetiyor" diyerek salondaki herkesi kahkahaya boğdu.

"NAZİLLİ'YE TAŞINIYORUZ"

Konser sonunda açıklamalarda bulunan İlhan Şeşen ve Vedat Sakman, Nazilli'ye hayran kaldıklarını belirterek, uzun ömürlü insanların burada yaşamasından dolayı Nazilli'ye taşınabileceklerini ifade etti. Şeşen, "Nazilli'yi çok güzel buldum. Öncelikle çok rahat bir şehir. Sağlık olarak baktığımızda iklimi de çok güzel çünkü duyduğumuza göre rutubeti de azmış. Gün boyunca gezdim. Özellikle Uzun Çarşı'ya bayıldım" dedi. Türkiye'nin en uzun ömürlü insanların Nazilli'de yaşamasına, "Hemen Nazilli'ye taşınıyoruz" diyerek esprili bir cevap veren Şeşen, "Vedat Nazilli'ye taşınıyoruz. Gerçi daha ne kadar uzun yaşayacağız ki" şeklinde konuştu. Son dönemde ülkemizdeki hukuk sisteminin tartışılması üzerine bir hukuk fakültesi mezunu olarak değerlendirmelerde bulunan usta sanatçı İlhan Şeşen, "Hukukun var olmadığından şikayetçi olacağımıza, var olan hukuku uygulayalım yeter" dedi.

MÜZİKSEVERLERE ALBÜM MÜJDESİ

Önümüzdeki günlerde iki albüm çıkaracağını müjdeleyen İlhan Şeşen, "Bir tanesinin adı "İstanbullu Şarkılar" diğeri de "Yedi Bölge İki Gölge" olacak. Bu da anonim türkülerden oluşacak bir albüm olacak. Bu albümlerden sonra birikmişim şarkılarım var. Onları da bir albümde toplamayı düşünüyorum" diye konuştu.

Sanatçı İlhan Şeşen, “Nazilli’ye Bayıldım”

Sanatçı İlhan Şeşen, “Nazilli’ye Bayıldım”

Sanatçı İlhan Şeşen, “Nazilli’ye Bayıldım”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim