• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Samsunspor’un Play-off Hesabı

Samsunspor’un Play-off Hesabı
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Denizlispor maçını kazanacağız ki umudumuzu ve heyecanımızı önümüzdeki haftalara taşıyabilelim" dedi.

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Denizlispor maçını kazanacağız ki umudumuzu ve heyecanımızı önümüzdeki haftalara taşıyabilelim" dedi.

Son hafta mücadelesinde deplasmanda Giresunspor'a kaybeden Samsunspor'da, Sportif Direktör Coşkun Zeren, zorlu Denizlispor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Geriye kalan maçların anlam kazanması için Denizlispor maçının kazanılması gerektiğini ifade eden Zeren, Denizlispor'u Samsun'dan eli boş göndermek istediklerini söyledi.

Giresunspor'dan alınan mağlubiyet ile Play-off rakiplerinin arkasında kaldıklarını dile getiren Sportif Direktör Zeren, "Geçen hafta aldığımız mağlubiyetle elimizdeki avantajı kaçırdık. Artık avantaj biraz daha rakiplere geçti. Denizlispor maçını kazanıp, Balıkesirspor maçına final yapmaya gitmek istiyoruz. Teknik heyetimiz, futbolcularımız bütün camia Denizlispor maçının öneminin farkında. Mutlaka kendi sahamızda kazanacağız. Denizlispor maçı kolay bir maç gibi gözükebilir ama son dönemde iyi bir çıkışları var. Onlar için de kümede kalma açısında çok önemli bir maç. Kümede kalma yönünde buradan puanla ayrılmaları onlar için de hayati önem taşıyor. O yüzden her 2 taraf için de stresi çok yüksek bir maç olacaktır. Kontrollü olan, daha çok isteyen, daha çok mücadele eden kazanacaktır. Ben inanıyorum ki futbolcularımız, kendi sahamızda kendi seyircimizin önünde gerekeni yapacaklardır. Kazanmak için çıkacağız ve kazanacağız. Başka bir yol yok" diye konuştu.

"UMUDUMUZU DİĞER HAFTALARA TAŞIMAK İSTİYORUZ"

Kalan maçların önem kazanmasının Denizlispor maçından alınacak 3 puana bağlı olduğunu vurgulayan Coşkun Zeren, "Denizlspor maçının ardından 3 maçımız daha kalıyor. Kalan maçların önemli olması için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Denizlispor maçını kazanacağız ki umudumuzu ve heyecanımızı önümüzdeki haftalara taşıyabilelim. O yüzden bu maç büyük bir önem taşıyor. 3 puan haricinde başka hiçbir şey düşünmüyoruz. Onlar da son haftalarda ciddi puanlar aldılar. İçeride ve dışarıda fark ermeden maç kazanıyorlar. Onlar da buraya kazanmak için ve puan almak için gelecekler. Biz Samsun'dan Denizlispor'u eli boş göndereceğimize inanıyoruz. Kazanacağız ve yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"ARTIK KİMİN OYNADIĞI DEĞİL, KİMİN NE KADAR MÜCADELE ETTİĞİ ÖNEMLİ"

Lig'de son haftalara girilirken kimin iyi oynadığının önemi olamadığını belirten Zeren, "Son maçta sakatlanan Ofoedu'nun durumu maç gününde daha çok netlik kazanacak. Bugün doktor kontrolünde antrenmanı gerçekleştirecek. Bugün ve yarın son durumuna baktıktan sonra teknik heyet olarak durumuna karar vereceğiz. Bunun yanı sıra sarı kart cezalısı oyuncularımız da var. Fatih Kılıçkaya ve Mustafa Sevgi sarı kart cezalısı oldukları için Denizlispor maçında oynayamayacaklar. Bu saatten sonra hiçbir bahanenin arkasına sığınamayız. Sakat da olsa cezalı da olsa, Samsunspor 11'i sahaya çıkacak ve kim oynarsa oynasın kazanmak için elinden gelen her şeyi yapacak. Umudumuzu önümüzdeki haftalara taşımak için kimin oynadığı değil, kimin nasıl oynadığı ve ne kadar mücadele ortaya koyacağı önemli. Bizim takımımızda kim oynarsa oynasın gerekli mücadeleyi sahaya yansıtacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Samsunspor Pazar günü saat 16.00'da 19 Mayıs Stadyumu'nda Denizlispor ile karşılaşacak.

Samsunspor’un Play-off Hesabı

Samsunspor’un Play-off Hesabı

Samsunspor’un Play-off Hesabı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim