• BIST 9055.34
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Samsunspor’dan YEDAŞ’a Ziyaret

Samsunspor’dan YEDAŞ’a Ziyaret
Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, kırmızı-beyazlı kulübün her daim yanında olan YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, kırmızı-beyazlı kulübün her daim yanında olan YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkoğlu, YEDAŞ'ın yönetim modelinin Samsunspor'a "rol model" olması gerektiğine vurgu yaparak, "Samsunspor'un kalıcı başarılar elde etmesi için "Sürdürülebilir Yönetim Modeli'ne ihtiyacı var" dedi.

PTT 1. Lig'de son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla Play-Off'lara kalma yolunda emin adımlarla ilerleyen Samsunspor'da moraller yerinde. Geçen günlerde Samsun Valisi İbrahim Şahin'in liderliğinde tüm belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşen zirve sonrasında ekonomik krizden çıkmak için umutlanan kırmızı-beyazlıların Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, Samsunspor'un her daim yanında olan ve gerek maddi gerekse de manevi desteğini esirgemeyen YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

"BU SEZON İNŞALLAH SÜPER LİG'E ÇIKARIZ VE KALICI OLURUZ"

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'na, kırmızı-beyaz renklere boyanmış, kulüp logosu işlenmiş vazo hediye eden Başkan Erkurt Tutu, "Genel Müdürümüz Sayın Türkoğlu'nun kulübümüze vermiş olduğu destekler asla unutulmaz. Camiamız adına kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Genel Müdür Türkoğlu ise, Samsunspor'un şehrin tanıtımında önemli bir markası olduğunu söyleyerek, "Ligde son haftalarla çıkışa geçtik. Son Alanya maçındaki güzel futbolun ve skorun ilerleyen haftalarda da devam etmesini arzuluyoruz. İnşallah bu sezon Süper Lig'e çıkarız ve kalıcı oluruz" diye konuştu.

"HERKESİN OLUMLU ENERJİSİ BİZLERİ UMUTLANDIRDI"

Samsun'un önde gelen yöneticileri ile gerçekleşen "kriz toplantısından" bahseden Başkan Erkurt Tutu, "İlk defa şehrin tüm dinamiklerinin birlikteliğine şahit oldum. Çok verimli bir toplantı oldu ve olumlu kararlar alındı. Herkesin enerjisi ve mesajları güzeldi. Bu toplantının Samsunspor'un dertlerine bir nebze olsun çözüm olacağına inanıyoruz. Şehir ve camia başarıya inandığı sürece başarı da arkasından gelecektir. Sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Sıkıntıların Samsunspor'un Süper Lig'e çıkmasıyla çözüleceğini de biliyoruz" ifadelerini kullandı.

"SÜRDÜRÜLEBİLİR YÖNETİM MODELİ SAMSUNSPOR'U ZİRVEYE TAŞIR"

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, YEDAŞ'ın "Sürdürülebilir Yönetim Modeli" ile başarıdan başarıya koştuğuna dikkat çekerek, Samsunspor'un da kalıcı başarılar elde etmek için sürdürülebilir yönetim modeli ve yöneticilere ihtiyaç duyduğuna vurgu yaptı. Samsunspor'un da sonuçta bir şirket olduğunu ve doğru yönetilmesi gerektiğini söyleyen Türkoğlu, "Erkurt Tutu Başkanımız ve Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarımız başarılı olmak için büyük çaba sarf ediyor. Geçici yönetimler asla başarılı olamaz. Samsunspor camiası Erkurt Tutu Başkan'a ve yönetimine inanmalı. Süper Lig'e çıktığımızda en önemli nokta yönetim modelinizden vazgeçmemekten geçiyor. Başarı ancak "Sürdürülebilir Yönetim Modeli" ile gelir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim