• BIST 9767.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Samsunspor’a Destek Zirvesi

Samsunspor’a Destek Zirvesi
Vali İbrahim Şahin başkanlığında gerçekleştirilen Samsunspor zirvesinde kulübün mevcut sorunlarını çözmek ve Samsunspor'a destek olmak amacıyla bir...

Vali İbrahim Şahin başkanlığında gerçekleştirilen Samsunspor zirvesinde kulübün mevcut sorunlarını çözmek ve Samsunspor'a destek olmak amacıyla bir araya gelindi.

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ve yönetim kurulu tarafından düzenlenen kahvaltıda, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve ilçe belediye başkanları katılımıyla Samsunspor'a destek zirvesi yapıldı.

Toplantı ortasında basın mensuplarına açıklama yapan Vali İbrahim Şahin, "Bugün burada belediye başkanlarımızla beraber Samsunspor'un geleceğini ve Süper Lig'e çıkması ile ilgili konular üzerinde durarak, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Samsunspor için neler yapılması gerektiği ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Samsunspor biliyorsunuz tekrar bir üç puan problemi yaşadı. Bununla ilgili bir hukuki süreç başladı. O konuda başta kendimin, Büyükşehir Belediye Başkanımızın, Samsunspor Kulübü Başkanı ve yönetiminin neler yapması gerektiği ile ilgili bir değerlendirmede bulunduk. İlçe belediye başkanlarımıza da tek tek söz verip, kendilerinin Samsunspor ile ilgili düşüncelerini, varsa eleştirilerini alacağız. Burada bir nihai karar aldıktan sonrada toplantımızı bitireceğiz" dedi.

BAŞKAN TUTU: "SIKINTILARIN SAMSUNSPOR'UN SÜPER LİG'E ÇIKMASIYLA ÇÖZÜLECEĞİNİ DE BİLİYORUZ"

Toplantının sonunda basına açıklamalarda bulunan Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, "Samsunspor'un içinde bulunduğu sorunları açık şekilde Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve diğer ilçe belediye başkanlarımız ile bu günkü toplantımızda paylaştık. Bizleri çok iyi anladıklarına ve sorunlara çözüm bulabilmek için çaba sarf edeceklerine, gereğini yerine getireceklerine inanıyorum. Çok uzun süredir yöneticilik yapmama rağmen bu şekilde bir birlikteliği bugün ilk kez görüyorum. Hepsi Samsunspor'un sorunlarının çözümü için çaba sarf edeceklerini hissettirdi. Bundan sonra maddi ve manevi olarak takımın ve kulübün yanında olacaklar. Bu toplantı burada bitmeyecek. Bunun tekrarı yapılacaktır. Üç ay boyunca takımımıza sahip çıkılması, desteklenmesi gerekiyor ki başarı elde edelim. Sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Sıkıntıların Samsunspor'un Süper Lig'e çıkmasıyla çözüleceğini de biliyoruz. Kavgayı, dövüşü, eleştirileri bir kenara bırakıp, herkesin tüm enerjisini bu olumlu gelişmelere ayak uydurarak, çaba sarf ederek bu projenin içerisinde olmasını istiyorum. Samsunspor, sadece bugün burada gördüğünüz 10-15 kişinin değildir. Biz sezon sonuna kadar Samsunspor'un ihtiyacı olanları kendileri ile paylaştık. Bu sorunların çözülmesi için herkes, taşın altına elini değil yüreğini, vücutlarını koyacaklarının sözünü verdiler. Maddi ve manevi olarak sorunların çözümü için söz verdiler. Hep birlikte her şeyi kenara bırakıp herkes yapması gerekeni yapacak. Şu birlikteliği başarabilirsek Samsun ve Samunspor anlamında çok şeye başlamış olacağız. Çok ciddi destek ve önerilerde bulundular. İnşallah sezon sonuna kadar engeller aşılmış olur" diye konuştu.

Samsunspor’a Destek Zirvesi

Samsunspor’a Destek Zirvesi

Samsunspor’a Destek Zirvesi

Samsunspor’a Destek Zirvesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim