• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1536
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Samsunspor doğru yolda

Samsunspor doğru yolda
Samsunspor Yardımcı Antrenörü İlker Püren, takımın her maç üstüne koyarak devam ettiğini ve Samsunspor'un doğru yolda olduğunu söyledi.

Samsunspor Yardımcı Antrenörü İlker Püren, takımın her maç üstüne koyarak devam ettiğini ve Samsunspor'un doğru yolda olduğunu söyledi.

Samsunspor Yardımcı Antrenörü İlker Pürer, TFF 1. Lig'in 8. haftasında Samsun'da oynanan ve 0-0 biten Samsunspor - Altınordu maçını değerlendirdi. Püren, "Bugün 1 puanı kazandık mı, 2 puanı kaybettik mi gibi bir soru akıllara gelecek olursa, biz bugün puandan daha çok şeyler kazandık. Gol atamayan ve gol sıkıntısı olan bir takımız. Ancak daha düzeltilmesi gereken zorlu bir süreç vardı. Bence o süreci biz yavaş yavaş atlatıyoruz. Çünkü daha öz güvenli, mücadeleci, ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü ortaya koyduğumuz zaman zaten bu eksiklikler kendiliğinden kapanacaktır" dedi.

Samsunspor doğru yolda

Altınordu takımının bu ligin çok koşan, dinamik, felsefesi olan ve bunu da sahaya yansıtmaya çalışan bir takım olduğunu belirten Püren, "Geldiğimiz 10 günlük süre içerisinde istediklerimizi kısa sürede oyunculara aktarıp, Altınordu gibi bir takım karşısında bunları uygulayabilmek bizi ayrıca mutlu etti. Bugün daha hedefe dönük bir takım ile oynuyor olsaydık, belki de daha rahat bir oyun ortaya koyabilirdik. Çünkü onlar hedefi düşündükleri için ilerleyen dakikalarda stres düzeyleri de yükselecekti. Bizim bu yapmış olduğumuz ataklar seyircinin de atmosferiyle panik yapacaklardı. Ama karşımızda Avrupa kültürü ile altyapıdan birçok gelişim sağlayan oyuncular olduğu için ataklarda çok heyecanlanmıyorlar. Biz her maç üstüne bu şekilde koyarak gidersek demek ki biz doğru yoldayız ve ileriye doğru emin adımlarla gidiyoruz. Ümit ediyorum ki, burada gece gündüz hep bir şeylerin iyi olması adına çalışan bir ekip var. Başta bu disiplini Osman hoca hiçbir zaman elden bırakmaz. Bu konuda çok ciddi ve çok disiplinlidir. Onun disiplini ile beraber oyunculara da bu sinerjiyi yayıp, artık daha profesyonel, daha düzgün çalışan, daha hedefi düşünen bir takım haline geliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim