• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Samsun'da denizde kaybolan kişi bulunamadı

Samsun'da serinlemek için denize giren ve kaybolduğu ileri sürülen bir kişi tüm aramalara rağmen bulunamadı.
Atakum İlçesi Ömürevleri Mahallesi'nde oturan evli ve 2 çocuk babası emekli Suat Demirci (52), 3 gün önce üç arkadaşıyla birlikte piknik yapmak için 19 Mayıs İlçesi Yörükler Beldesi sahilinde bulunan kendisine ait kulübeye gitti. Gece arkadaşlarıyla birlikte mangal yapıp eğlenen Demirci, denize girmek istedi ancak arkadaşları havanın soğuk olduğunu belirterek engel oldu. 
 
GERİ DÖNMEDİ
 
Dün sabah arkadaşlarıyla birlikte kahvaltı yapan Suat Demirci, daha sonra havlusunu alarak denize gitti. Uzun süre geri dönmeyince durumdan endişelenen arkadaşları sahile giderek Suat Demirci'yi aradı, bulamayınca da jandarmaya haber verdi. 
 
Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Gurup Amirliği'ne bağlı ekipler ile Karadeniz Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesi'nde görevli dalgıçlar denizde arama çalışmaları yapmaya başladı. İlk gün sonunda Demirci'ye ulaşılamadı.
 
AİLESİ SAHİLDE UMUTLA BEKLİYOR
 
Arama çalışmalarına bu sabah erken saatlerde tekrar başlayan ekipler, denizin dalgalı ve suyun bulanık olması nedeniyle çalışmayı güçlükle sürdürdü. Ekipler denizde arama çalışmalarına devam ederken, eşi 45 yaşındaki Nurten, oğlu 23 yaşındaki Murat ve kızı 21 yaşındaki Büşra çaresizlik ve umutla babalarının bulunmasını bekledi. Bu sırada Jandarmaya iç çamaşırlı bir kişinin sokakta dolaştığı ihbarı geldi. Bunun üzerine aile ve jandarma iç çamaşırlı kişinin Suat Demirci olabileceğini düşünerek verilen adrese gitti. Ancak ihbarın asılsız olduğunu ortaya çıkınca ailenin sevinci kısa sürdü. 
 
SUYA DALDIK AMA BULAMADIK
 
Demirci ile birlikte geceyi geçiren arkadaşı 45 yaşındaki Remzi Özdoğan, "Buluşup pikniğe geldik. O gece kaldık. Yedik içtik. Sabah da bir şeyler alıp kahvaltı yaptık. O ara burada mangal yaktık. Ben de içeride yemek yapıyordum. Havlu alıp 'denize gireceğim' dedi. Denizden dönmeyince bir bakalım dedik. Her şeyi ordaydı kendisi yoktu. Suya daldık ama bulamadık. Daha sonra da jandarmayı aradık" dedi. 
 
Demirci'yi arama çalışmaları devam ettiği belirtildi. 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim