• BIST 9524.59
  • Altın 2491.184
  • Dolar 32.4967
  • Euro 34.7424
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Samsun TSO’dan Milletvekillerine “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Samsun TSO’dan Milletvekillerine “Hayırlı Olsun” Ziyareti
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetimi, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Samsun milletvekillerini ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileklerinde...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetimi, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Samsun milletvekillerini ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

Samsun TSO Yönetimi, 1 Kasım seçimlerinin ardından seçilerek görevlerine başlayan Samsun milletvekillerini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ziyaret etti. Ziyarette, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Hızır, Kadir Beytekin, Necdet Yeşilyurt, Oğuzhan Serinkaya ve Meclis Başkan Yardımcısı Aydın Özvatan ile Genel Sekreter Yardımcısı Necmi Alıç yer aldı. Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır'ın da bulunduğu ziyarette Samsun TSO heyeti, ziyaret ettikleri Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Samsun milletvekillerine görevlerinde başarılar diledi.

"ARTIK ÇALIŞMA ZAMANI"

Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, Samsun için birliktelik mesajları verildi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Samsun milletvekilleri yaptıkları konuşmalarda, artık seçimlerin geride kaldığını belirterek, ülkenin ve Samsun'un kalkınması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerine vurgu yaptılar. Milletvekilleri, "Artık seçim sonrası el ele verip birlikte çalışmanın zamanı. Hep birlikte Samsunumuzu daha iyi noktalara taşıyacağız. Artık seçim bitmiştir. Bundan sonraki süreçte Samsun için Samsun'un kalkınması, gelişmesi için çalışma zamanıdır" dediler.

"ORTAK SEVDAMIZ SAMSUN"

Samsun milletvekillerine görevlerinde başarılar dileyen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun iş dünyası olarak kent için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi. İş dünyasının beklediği güçlü ve istikrarlı bir hükümetin kurulmasından duydukları mutluluğu da dile getiren Başkan Murzioğlu, "1 Kasım seçimlerinden sonra Samsun'un konularına hâkim dokuz milletvekili ile TBMM'de göreve başladı. Hepsi bizim için ayrı bir değer olan milletvekillerimizin var güçleriyle kentimiz için çalışacaklarına eminiz. Ayrıca, Milletvekillerimizden Akif Çağatay Kılıç Gençlik ve Spor Bakanı olarak görevine devam ederken, Çiğdem Karaaslan da Genel Başkan Yardımcısı oldu. Biz tüm partilerimize aynı yakınlıkta ve aynı uzaklıktayız. Bizim ortak sevdamız ve davamız Samsun'u daha ilerilere taşımak. Bizler Samsun iş dünyası adına kentimizin sorunlarının çözümü noktasında üzerine düşen her türlü görev ve sorumluluğu yerine getirme gayreti içerisinde olacağımızı bir kez daha yineliyoruz. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için kaybedecek vakti ve boşa harcayacak enerjisi yoktur. Bizim yeni Türkiye'nin inşası için hızlanmamız, gücümüze güç katmamız gerekmektedir" diye konuştu.

Samsun TSO’dan Milletvekillerine “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Samsun TSO’dan Milletvekillerine “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Samsun TSO’dan Milletvekillerine “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Samsun TSO’dan Milletvekillerine “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Samsun TSO’dan Milletvekillerine “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim