• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Samsun Canik Belediye’de Yüzler Gülüyor

Samsun Canik Belediye’de Yüzler Gülüyor
Samsun Canik Belediye Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, "Kendi sahamızda Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş gibi güçlü bir takımı yenmenin mutluluğu içerisindeyiz"...

Samsun Canik Belediye Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, "Kendi sahamızda Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş gibi güçlü bir takımı yenmenin mutluluğu içerisindeyiz" dedi.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Samsun Canik Belediye, Beşiktaş'ı 74-65 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Samsun Canik Belediye Başantrenörü Mehmet Can Öztürk ve basketbolcu Zane Teilane açıklamalarda bulundu.

ÖZTÜRK: "BEŞİKTAŞ GİBİ GÜÇLÜ BİR TAKIMI YENMENİN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ"

Beşiktaş gibi güçlü bir takımı yendikleri için çok mutlu olduklarını belirten Samsun Canik Belediye Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, "Kendi sahamızda Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş gibi güçlü bir takımı yenmenin mutluluğu içerisindeyiz. Beşiktaş son yıllarda bayan basketbolunda tekrar bir atılım yapmaya çalışıyor. 2 hafta önce İspanyol bir gard aldılar. Bir oyuncu daha alma durumları var. Onlar da bence çok güçlü bir kadro oldular. Fenerbahçe'yi deplasmanda yenerek bunu göstermiş oldular. Bunun bilincinde maça hazırlandık. Bu maç bizim için gerçekten çok önemliydi. Ligin ilk yarısının son iki haftasına giriyoruz. Ordu ve Kıbrıs ile oynayacağız. Bu iki haftalık süreçte biraz zorlandık. Bugünkü maçta Beşiktaş'ı burada yeneceğimize inanıyorduk. Bu 2 günlük çalışmada bütün tedbirlerimizi aldık. Özellikle onların ribaund üstünlüğünü ve Pondexter'i durdurmaya çalıştık. Elimizden geldiği kadar iyi savunma yapmaya çalıştık. Onları 65 sayıda tuttuk. İlk yarıda yaptığımız defansı 2. yarıda yapamadık. Önümüzde Ordu maçı var. Onu da kazanmamız lazım. Ligde her maçın ayrı ayrı değeri var. Son 2 maçımızı kazanıp, ikinci yarıyı daha iyi basketbol oynayarak geçirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

ZANE: "ÇOK ZOR BİR MAÇ OLACAĞINI BİLİYORDUK"

Çok zorlu bir maç olacağını bildiklerini ifade eden Samsun Canik Belediye oyuncusu Zane Teilane ise, "Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Kazandığımız için çok mutluyum. İkinci yarıda defans olarak biraz zorlandık. Penetrelerde ve şutlarda durduk. En önemli noktada şu ki; birlik ve beraberlik içinde bu maçı kazanmasını bildik. Koç, teknik ekip ve takım adına çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Samsun Canik Belediye’de Yüzler Gülüyor

Samsun Canik Belediye’de Yüzler Gülüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim