• BIST 9079.97
  • Altın 2330.986
  • Dolar 32.3639
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Samsat’ta konteyner kurulumu çalışmaları hızla devam ediyor

Samsat’ta konteyner kurulumu çalışmaları hızla devam ediyor
Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 2 Mart'ta meydana gelen deprem sonrasında vatandaşları çadırlardan kurtarıp daha sağlıklı ve güvenli olan konteynerlere...

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 2 Mart'ta meydana gelen deprem sonrasında vatandaşları çadırlardan kurtarıp daha sağlıklı ve güvenli olan konteynerlere yerleştirilmeleri için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Depremin ilk anından itibaren vatandaşların mağdur edilmemesi için yoğun bir çaba içerisinde olan, Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım başkanlığındaki Afet Kriz Merkezince Samsat ilçe merkezinde beş ayrı noktada konteyner kurulumu yapıyor. Toplam 765 adet konteynerin kurulum çalışması devam ederken vatandaşların bu konteynerlere yerleşmesinden sonra sıkıntı yaşamamaları için hepsinin onarılması, bakımdan geçirilmesi için de çalışmaların başlatıldığı bildirildi. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, vatandaşların depremden dolayı doğal olarak sıkıntılar yaşardığını belirterek, bu sıkıntıları en aza çekilmesi için yoğun bir çaba içerisinde olduğunu ifade etti. Kaymakam Yıldırım, "İlçemizde bir deprem yaşandı ve elbette ki bu deprem vatandaşlar kadar kamu çalışanlarını da etkiledi. Buna rağmen hiçbir çalışmada akşama yaşanmadı. Sayın Valimiz ve ilgili diğer kuruluşların yoğun destekleri ile hizmetlerimizi eksiksiz yürütüyoruz. Vatandaşlarımız çadırlarda hayatlarını sürdürmektedirler. Ramazan ayında böylesi bir sıkıntının yaşanmasını hiç kimse istemezdi. Buna rağmen hiçbir can kaybının olmaması, yaralının bulunmaması bakımından şükretmeliyiz. Süratle konteynerlerimizi taşımakta ve yerleştirmekteyiz. Vatandaşlarımızın daha rahat etmeleri için daha yerleşmeden bütün konteynerleri bakım onarımdan geçireceğiz. İnşallah hep beraber bu sıkıntıları aşacak ve kalıcı konutlarımıza kavuşacağız " ifadelerini kullandı.

Samsat’ta konteyner kurulumu çalışmaları hızla devam ediyor

Samsat’ta konteyner kurulumu çalışmaları hızla devam ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim