• BIST 9693.46
  • Altın 2506.421
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.7776
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Şampiyonluk yine büyükşehirin

Şampiyonluk yine büyükşehirin
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Valilik Kupası Voleybol müsabakaları finalinde Manisa Büyükşehir...

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Valilik Kupası Voleybol müsabakaları finalinde Manisa Büyükşehir Belediyesi, Türk Telekom ile karşılaştı. Baştan sona çekişmenin hakim olduğu mücadelede, Manisa Büyükşehir Belediyesi, rakibini 3-2 geçerek, kupanın sahibi oldu.

Valilik Kupası Voleybol müsabakalarının final maçı, Atatürk Spor Salonu'nda oynandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Türk Telekom arasında oynanan final maçını Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Mustafa Ali Algın, İl Jandarma Komutanlığı temsilcisi ve voleybol severler izledi.

Geriden gelen büyükşehir, kupanın sahibi oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Türk Telekom arasında oynanan final karşılaşması oldukça heyecanlı geçti. Setlerde 2-1 geride olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, dördüncü seti aldı ve skoru 2-2 yaptı. Tie break setinde iki takımda hırslı mücadelesini sahaya yansıtırken, maçın sonunda hata yapmayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, kupanın sahibi oldu.

Turnuvaya katılan ve dereceye giren takımlara, final müsabakasının ardından seramoni ile kupaları takdim edildi. Turnuva Centilmenlik Ödülü'nü İl Jandarma Komutanlığı alırken kupayı Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Mustafa Ali Algın takdim etti. Dördüncülük kupası İshakçelebi Mahalle Muhtarlığı takımının, üçüncülük kupası Şehit Ömer Halis Demir Orta Okulunun, ikincilik Türk Telekom takımının oldu. Şampiyon olan Manisa Büyükşehir Belediyesi takımına kupasını Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç takdim etti. Kupayı kaldıran Manisa Büyükşehir Belediyesi takımı büyük bir sevinç yaşarken, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ile birlikte şampiyonluk pozu verdi.

Şampiyonluk yine büyükşehirin

Şampiyonluk yine büyükşehirin

Şampiyonluk yine büyükşehirin

Şampiyonluk yine büyükşehirin

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim