• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Şampiyonluk Kupası, Başkan Polat’a Hediye Edildi

Şampiyonluk Kupası, Başkan Polat’a Hediye Edildi
Adana'da düzenlenen Türkiye Veteranlar Masa Tenisi Şampiyonası'nın 30-39 yaş grubu erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Yeşilyurtspor Kulübü...

Adana'da düzenlenen Türkiye Veteranlar Masa Tenisi Şampiyonası'nın 30-39 yaş grubu erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Yeşilyurtspor Kulübü Masa Tenisi Antrenörü Orhan Altay, şampiyonluk kupasını Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a hediye etti.

Yeşilyurtspor Kulübü Masa Tenisi Antrenörü Orhan Altay ile Vahap Şahin Yaman yanlarında getirdikleri Türkiye Şampiyonluğu kupasıyla birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Türkiye şampiyonu Orhan Altay'ı tebrik etti. Salon sporlarına büyük önem verdiklerini ifade eden Polat, "Yeşilyurtspor olarak tüm branşlarda başarılı olmak istiyoruz. Salon sporlarını önemsiyoruz. Zihinsel gelişime büyük katkısı bulunan masa tenisinde elde edilen başarılar bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Kahramanmaraş'taki şampiyonada kazanılan başarıların ardından takım antrenörümüz Orhan Altay'ın Veteranlar Türkiye Şampiyonası'nda birincilik kupasını kazanması hepimizi sevince boğmuştur" şeklinde konuştu.

Adana'da kazandığı şampiyonluk kupasını Polat'a armağan eden Antrenör Orhan Altay, Milli Takım oyuncuların da yer aldığı zorlu bir şampiyonada Malatya'yı en iyi derecede temsil etmenin gururunu yaşadığını söyledi. Altay, "Yeşilyurtspor Masa Tenisi Takımı'nın katıldığı her turnuvada başarılı olması için çalışıyoruz. Adana'da Milli Takım oyuncularının da içinde bulunduğu 42 sporcunun katılımıyla iki gün süren zorlu maçların ardından 30-39 yaş grubunda takım arkadaşım Erhan Kızıltaş ile birlikte final maçlarını kazanarak, Türkiye Şampiyonu olduk. Malatya'ya şampiyonluk kupasıyla dönmemin sevincini yaşıyoruz" diye konuştu.

"HEDEFLERİMİZE ADIM ADIM YAKLAŞIYORUZ"

Ziyarete katılan Yeşilyurtspor Kulübü Masa Tenisi Antrenörü Vahap Şahin Yaman ise, Türkiye Şampiyonu olan mesai arkadaşı Orhan Altay'ı tebrik ederken, masa tenisi takımı olarak hedeflerini hep üst seviyede belirlediklerini, bu hedeflere de adım adım yaklaştıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından şampiyonluk kupası Polat'a takdim edildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim