• BIST 9542.15
  • Altın 2486.665
  • Dolar 32.5193
  • Euro 34.8355
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Şampiyonlardan Vali Kahraman’a Ziyaret

Şampiyonlardan Vali Kahraman’a Ziyaret
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Yunanistan'da 10 ülkenin katılımıyla yapılan Badminton Akdeniz Kupası'nda büyük bir başarı gösteren, tamamı Erzincanlı...

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Yunanistan'da 10 ülkenin katılımıyla yapılan Badminton Akdeniz Kupası'nda büyük bir başarı gösteren, tamamı Erzincanlı Milli Sporculardan oluşan Türkiye Badminton Milli Takımı sporcularını makamında kabul etti.

Vali Süleyman Kahraman, Yunanistan'da 10 ülkenin katılımıyla yapılan Badminton Akdeniz Kupası'nda büyük bir başarı gösteren, tamamı Erzincanlı Milli Sporculardan oluşan Türkiye Badminton Milli Takımı sporcularını makamında kabul etti.

Vali Süleyman Kahraman, Yunanistan'da 10 ülkenin katılımıyla yapılan Badminton Akdeniz Kupası'nda bütün ülkeleri yenerek birinciliği elde eden tamamı Erzincanlı Milli Sporculardan oluşan Türkiye Badminton Milli Takımı'nı makamında kabul etti. Sayın Valimiz, Ülkemizi ve Erzincan'ı gururla temsil eden milli sporculara altın ve çeşitli hediyeler verdi.

Vali Kahraman'ın makamında gerçekleştirilen ziyarete Türk Telekom İl Müdürü Muhammet Demir, Badminton Milli Takım Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin ile Milli Takım Sporcuları katıldılar.

Erzincan için büyük başarı olduğuna değinen Vali Süleyman Kahraman, Erzincan'ın bu alanda Türkiye'yi yurt dışında temsil etmesi gurur verici olduğunu vurgulayarak; "Türk Telekom Müdürümüze hocalarımız ve sporcularımızı kutluyorum. İstenildiğinde Erzincan gibi iller bile şampiyonluğu elde edebiliyor. Öğrencilerimizin ailelerine ve eğitimcilerimize teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bundan sonraki müsabakalarda daha büyük başarılar elde edebiliriz. 2015 yılının sonundayız. Umuyorum ki yeni yılda daha büyük başarılar kazanmalarını diliyorum. Can Erzincan'ımızı hem Türkiye'de hem de Avrupa'daki müsabakalarda daha iyi temsil edeceklerine inanıyorum. Emeği geçen ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Şampiyonlardan Vali Kahraman’a Ziyaret

Şampiyonlardan Vali Kahraman’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim