• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Şampiyonlardan Dtb’ye Ziyaret

Şampiyonlardan Dtb’ye Ziyaret
İşitme engelliler futbol müsabakasında Türkiye ikincisi olan Diyarbakır Surkent İşitme Engelliler Ortaokulu futbol takımı Diyarbakır Ticaret Borsası...

İşitme engelliler futbol müsabakasında Türkiye ikincisi olan Diyarbakır Surkent İşitme Engelliler Ortaokulu futbol takımı Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

4-8 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya'da 26 ilin katılımı ile düzenlenen Yıldız Erkek İşitme Engelliler Türkiye Futbol müsabakalarında Türkiye 2'ncisi olan Diyarbakır Surkent İşitme Engelliler Ortaokulu futbol takımı kendilerine sponsor olan DTB ile mutluluklarını paylaştı. Başarılarının ardından Diyarbakır'a dönen futbolcular, DTB Başkanı Engin Yeşil, Başkan Yardımcısı Ramazan Özkılıç, yönetim kurulu üyesi Şükrü Boylu ve Genel Sekreter Kamuran Karadağ'ı ziyaret etti. Okul Müdürü Sabahattin Can, Müdür Yardımcısı Davut Işık, Beden Eğitimi Öğretmeni Fırat Doğan ve okul öğretmenlerinden Nahit Sınır ile birlikte ziyarete gelen futbolcularla gurur duyduğunu belirten Yeşil, "Türkiye 2'ncisi olan Diyarbakır Surkent İşitme Engelliler Ortaokulu'nun ilimize başarılı bir şekilde dönmesi bizleri çok mutlu etti. Bizler çalışan, üreten, sosyal becerilerini sergileyen bütün öğrencilerimize desteklerimizi her zaman sürdürmeye çalıştık. Öğrencilerimiz desteklerimizi boşa çıkarmıyorlar. Vermiş olduğumuz destekleri aldıkları ödüllerle taçlandırdılar. Bu vesile ile başarınızda emeği geçen başta Beden Eğitimi Öğretmeni Fırat Doğan olmak üzere herkese teşekkür ediyor, bu başarılı çalışmalarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından okul yöneticileri DTB Başkanı Engin Yeşil'e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Yeşil ise, öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

2011-2012 yılında Diyarbakır Surkent İşitme Engelliler Ortaokulu futbol takımı, Sinop'ta Türkiye birincisi, 2012-2013 yılında Kütahya'da Türkiye ikincisi, 2013-2014 yılında Mardin'de gerçekleştirilen GAP Spor Oyunları Doğu ve Güneydoğu bölge şampiyonu ve son olarak da Aydın'daki müsabakalarda Türkiye ikincisi olmuştu.

Şampiyonlardan Dtb’ye Ziyaret

Şampiyonlardan Dtb’ye Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim