• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 17 °C

Şampiyonlardan Başkan Pekdaş’a teşekkür ziyareti

Şampiyonlardan Başkan Pekdaş’a teşekkür ziyareti
Süper Amatör Lig için play-off oynamaya hak kazanan Torosgücü, Çiçek 46 ve Dostgücü futbol takımlarının kulüp başkanları, Konak Belediye Başkanı...

Süper Amatör Lig için play-off oynamaya hak kazanan Torosgücü, Çiçek 46 ve Dostgücü futbol takımlarının kulüp başkanları, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı makamında ziyaret etti. Pekdaş, 1. Amatör Lig'de şampiyon olan Torosgücü Spor Kulübü Başkanı Abdürrezzak Avcı, Çiçek 46 Spor Kulübü Başkanı Serhat Göknar ve ligi ikinci bitiren Dostgücü Spor Kulübü Başkanı Fuat Şimşek'i kutladı. Üç takımın da Konak'ın gururu olduğunu dile getiren Pekdaş, belediye olarak ilçedeki bütün amatör kulüplere, kanuni mevzuat ve bütçeleri çerçevesinde destek verdiklerini söyledi.

'HER ZAMAN AMATÖRÜN YANINDAYIZ'

Konak Belediyesi olarak amatör spor kulüplerine, malzeme yardımının yanısıra spor tesislerini ücretsiz tahsis ettiklerini dile getiren Başkan Pekdaş, "Amatör spor kulüplerini önemsediğimi her fırsatta söyledim. Bu amaçla seçildikten hemen sonra Konak Belediyespor bünyesindeki yarışmacı takımları kaldırarak, bu gücümüzü spor okullarını yaygınlaştırmaya verdik. Şimdi her yaştan çocuğumuza, ücretsiz spor yapma imkanı sağlıyoruz. Spor müdürlüğümüz bünyesinde açtığımız spor okullarımızla binlerce çocuğumuza ulaşıyor, onların gelecekte sağlıklı birer birey olmaları adına çalışmalar yürütüyoruz. Spor aracılığıyla çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarıp onların sosyal sorumluluk sahibi bireyler olmasını, yaşamlarını disipline etmesini amaçlıyoruz. Bu anlamda bizlerle birlikte aynı amaçla çalışan tüm amatör spor kulüplerimize teşekkür ediyorum. Bu başarıların artarak çoğalmasını diliyorum. Yerel yönetimler olarak bizlere verilen sorumluluk ve sınırlar çerçevesinde, amatör spor kulüplerimize desteklerimiz sürecek." dedi. Pekdaş, Konak'ı Süper Amatör Lig'de temsil etmek için ter dökecek üç kulübe de eleme maçlarında başarı diledi.

BAŞKANI KURAYA DAVET ETTİLER

Üç kulüp başkanı da desteklerinden ötürü Başkan Pekdaş'a teşekkür etti. Torosgücü Başkanı Avcı, Konak Belediyesi'nin kendilerine her zaman destek verdiğini, aldıkları bu güç sayesinde ayakta kaldıklarını belirtti. Ziyarette ayrıca kulüp başkanlarından, Pekdaş'a bir de davet geldi. Kendilerine uğur getireceğine inandıklarını belirten başkanlar, yarın yapılacak play-off kura çekimlerinde ve arkasından 2 Şubat'ta başlayacak eleme maçlarında kendileriyle birlikte olmaya davet ettiler.

Şampiyonlardan Başkan Pekdaş’a teşekkür ziyareti

Şampiyonlardan Başkan Pekdaş’a teşekkür ziyareti

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim