• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Şampiyonlardan Başkan Pekdaş’a Teşekkür Ziyareti

Şampiyonlardan Başkan Pekdaş’a Teşekkür Ziyareti
Süper Amatör Lig için play-off oynamaya hak kazanan Torosgücü, Çiçek 46 ve Dostgücü futbol takımlarının kulüp başkanları Konak Belediye Başkanı...

Süper Amatör Lig için play-off oynamaya hak kazanan Torosgücü, Çiçek 46 ve Dostgücü futbol takımlarının kulüp başkanları Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı makamında ziyaret etti.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Torosgücü, Çiçek 46 ve Dostgücü futbol takımlarının kulüp başkanlarını makamında ağırladı. Konak Belediyesi'nin Basmane'deki hizmet binasında gerçekleşen buluşmada Başkan Pekdaş, 1. Amatör Lig'de şampiyonu olan Torosgücüspor Kulübü Başkanı Abdürrezzak Avcı, Çiçek 46 Spor Kulübü Başkanı Serhat Göknar ve ligi ikinci bitiren Dostgücüspor Kulübü Başkanı Fuat Şimşek'i başarılarından ötürü kutladı. Üç takımın da Konak'ın gururu olduğunu dile getiren Başkan Pekdaş, belediye olarak ilçedeki tüm amatör kulüplere yasal mevzuat ve belediye bütçesi olanakları çerçevesinde destek verdiklerini söyledi.

Konak Belediyesi olarak amatör spor kulüplerine malzeme yardımının yanı sıra belediyeye ait spor tesislerini ücretsiz tahsis ettiklerini dile getiren Başkan Pekdaş, "Amatör spor kulüplerini önemsediğimi her fırsatta söyledim. Bu amaçla, seçildikten hemen sonra Konak Belediyespor bünyesindeki yarışmacı takımları kaldırarak, bu gücümüzü spor okullarını yaygınlaştırmaya verdik. Şimdi her yaştan çocuğumuza ücretsiz spor yapma imkanı sağlıyoruz. Spor Müdürlüğümüz bünyesinde açtığımız spor okullarımızla binlerce çocuğumuza ulaşıyor, onların gelecekte sağlıklı birer birey olmaları adına çalışmalar yürütüyoruz. Spor aracılığıyla çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarıp, onların sosyal sorumluluk sahibi bireyler olmasını, yaşamlarını disipline etmesini amaçlıyoruz. Bu anlamda bizlerle birlikte aynı amaçla çalışan tüm amatör spor kulüplerimize teşekkür ediyorum. Bu başarıların artarak çoğalmasını diliyorum. Yerel yönetimler olarak bizlere verilen sorumluluk ve sınırlar çerçevesinde amatör spor kulüplerimize desteklerimiz sürecek" dedi.

Pekdaş, Konak'ı Süper Amatör'de temsil etmek için ter dökecek üç kulübe de oynayacakları eleme maçlarında başarı dileyerek, desteğini bir kez daha dile getirdi. Keyifli bir havada geçen ziyarette üç kulüp başkanı da desteklerinden ötürü Başkan Pekdaş'a teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim