• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Şampiyon sporcular Vali Azizoğlu’nu ziyaret etti

Şampiyon sporcular Vali Azizoğlu’nu ziyaret etti
Kayseri'de yapılan Türkiye Okullar Arası Gençler Halter Şampiyonasında dereceye giren, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Atatürk...

Kayseri'de yapılan Türkiye Okullar Arası Gençler Halter Şampiyonasında dereceye giren, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Atatürk Erkek Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklar Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Atatürk Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü Muhsin Aslan, Halter Antrenörü, Hüseyin Çelik ve Kayseri'de yapılan Türkiye Okullar Arası Gençler Halter Şampiyonasında 94 kilogramda Türkiye ikincisi olan Erhan Kayabaş ve 50 kilogramda Türkiye üçüncüsü Adem Polat hazır bulundu.

Vali Azizoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çocukların başarılarıyla gurur duyduklarını ifade etti.

Devlet korumasındaki çocuklara her türlü imkânın sunulduğunu belirten Azizoğlu, "Çocuklarımızın başarıları bizleri mutlu ediyor. Sporda gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizleri kutluyorum. Eğitimi asla ihmal etmeyeceksiniz. Eğitiminizden kopmayacaksınız bunun yanında sporunuzu da yapacaksınız. Hocalarınız müdürleriniz sizlerle yakından ilgileniyorlar sizleri cevval ve canlı gördüm inşallah yakında büyük başarılar elde edeceksiniz" dedi.

İl Müdürü İlbaş ise kurumun çocuk hizmetleri hakkında Vali Azizoğlu'na bilgi verdi.

İlbaş, başarılı sporcular Erhan Kayabaş ve Adem Polat'ın ayrıca 12 Martta Erzurum'da yapılan Kurtuluş Kupası Halter Müsabakalarında birinci olduğunu anımsatarak, hedeflerinin milli sporcular yetiştirmek olduğunu ifade etti.

Ziyaret sonunda Vali Azizoğlu, başarılı sporculara madalya takarak, altın hediye etti.

Çocuklar ise Vali Azizoğlu'na teşekkür ederek, spordaki hedeflerini yüksek tuttuklarını ifade ettiler.

Şampiyon sporcular Vali Azizoğlu’nu ziyaret etti

Şampiyon sporcular Vali Azizoğlu’nu ziyaret etti

Şampiyon sporcular Vali Azizoğlu’nu ziyaret etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim