• BIST 9095.41
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Şampiyon Okçuya Çifte Altın

Şampiyon Okçuya Çifte Altın
Gelibolulu Dünya Şampiyonu Milli Sporcu Nevin Akdağ beraberinde Milli Takımlar Antrenörü Emre Özdemir ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Alpay Çardak ile...

Gelibolulu Dünya Şampiyonu Milli Sporcu Nevin Akdağ beraberinde Milli Takımlar Antrenörü Emre Özdemir ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Alpay Çardak ile beraber Kaymakam Oktay Çağatay ve Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ı makamında ziyaret etti.

İlk olarak Kaymakam Oktay Çağatay'ı ziyaret eden Dünya Şampiyonu Okçu Nevin Akdağ burada Kaymakam Çağatay ile sohbet ederek yarışma atmosferini ve genç yaşta kazandıkları üstün başarıyı anlattı. Gelibolu Özel Fen Bilimleri Lisesi 9. sınıf öğrencisi Milli Okçu Akdağ, abisinin ısrarlarıyla yaklaşık 3 yıl önce 7. sınıftayken okçuluğa başladığını ve 1 yıldır Makaralı Yay attığını belirtti. 16 yaşındaki Dünya Şampiyonu Okçu Akdağ, kazandıkları başarının çok büyük bir şey olduğunu fakat önemli olan bu başarıyı devam ettirmek olduğunu kaydetti.

Gelibolu adına, Gelibolulular adına böylesine büyük bir başarı yakaladığı için Akdağ'ı gönülden tebrik eden Kaymakam Oktay Çağatay, "İstiklal Marşımızı ve şanlı bayrağımızı oralarda göndere çektirerek okutturduğun için sana çok teşekkür ediyorum. Ayrıca seni yetiştiren ailen ve başarında emeği geçen hocalarına da ayrı bir teşekkür etmek gerekiyor. Bu başarının kendisine ve ülkemize hayırlar getirerek kalıcı olmasını diliyorum" dedi. Ziyaret sonrasında Milli Sporcu Nevin Akdağ'a küçük altın, Milli Takım Antrenörü Emre Özdemir'e de başarı belgesi takdim eden Kaymakam Çağatay, "Emre Hocamıza verdiğim takdirname hayatımın en anlamlı belgesi oldu" dedi.

Kaymakam Çağatay ziyaretinin ardından Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ı da makamında ziyaret eden Milli Sporcu Nevin Akdağ ve beraberindekiler Özacar'la da bir süre görüştüler. Milli Okçu Akdağ'ı ve hocalarını bu büyük başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Mustafa Özacar, "Böylesine anlamlı ve büyük bir başarı yakalayan kızımız Nevin Akdağ'ı kutluyorum. Bizler genç sporcularımıza olabildiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Üzerimize düşen görev neyse onu yapmaya her daim hazırız. Başarıya giden yolu açmak bizim görevimiz. Bu başarılara milletçe çok ihtiyacımız var, inşallah bu tarz başarılar kalıcı olur" dedi. Ziyarette Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar Dünya Şampiyonu olan Milli Okçu Nevin Akdağ'a altın hediye etti ve çekilen hatıra fotoğrafıyla ziyaret sona erdi.

Şampiyon Okçuya Çifte Altın

Şampiyon Okçuya Çifte Altın

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim