• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Şampiyon Miniklerden Milli Eğitim Müdürü Bayrak’a Ziyaret

Şampiyon Miniklerden Milli Eğitim Müdürü Bayrak’a Ziyaret
Kırklareli Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Okullar Arası Halk Oyunları Yarışması'nda birinci olarak dereceye giren Babaeski Fatih İlkokulu Halk Oyunları...

Kırklareli Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Okullar Arası Halk Oyunları Yarışması'nda birinci olarak dereceye giren Babaeski Fatih İlkokulu Halk Oyunları Ekibi, Fatih İlköğretim Müdürü Mustafa Fıstık, Fatih İlkokulu Müdür Yardımcısı Umut Malkoç, halk oyunları ekibinin hocaları Murat Baraz ve Gaye Baraz Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.

Halk oyunları ekibinin ziyaretinde konuşan Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak, "Öğrencilere verdiğiniz emeklerden dolayı sizlere eşinizle birlikte teşekkür ediyorum. Babaeski'de halk oyunları deyince zaten ikiniz akla geliyorsunuz. Yıllardır bu işin emektarlığını yapıyorsunuz. Son örneği de minikler dalında Fatih İlkokulu Halk Oyunları Ekibi oldu" dedi.

"TÜRKİYE FİNALİNDE BİZ DE KENDİLERİNDEN ŞAMPİYONLUKLAR BEKLİYORUM"

Mustafa Bayrak, "Geleneksel dalda il birincisi olmaları sebebiyle burada bulunuyorlar. Hepsini gönülden kutluyorum, hepsi pırıl pırıl. Çalıştıklarını da okul müdürümüz görüştüğümüz zamanlarda ifade ediyordu bize. İddialı olduklarını da söylüyordu, ilde birincilik beklediklerini. Bundan sonraki aşamalarda da bölge yarışmasında ve Türkiye finalinde biz de kendilerinden şampiyonluklar bekliyorum. Geleneksel dalda böyle bir çalışma yaptığı için başta öğretmenlerime, bu imkanı sağlayan okul müdürüme, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"ÇALIŞMALARA BAŞLARKEN ÇOCUKLARIMIZIN GÖZLERİNDEKİ HEYECANI OKUDUK"

Fatih İlkokulu Müdürü Mustafa Fıstık yaptığı konuşmada, "Desteklerinizden ötürü sizlere çok teşekkür ediyoruz. Biz bu çalışmalara başlarken çocuklarımızın gözlerindeki heyecanı okuduk. Biz sadece onlara imkân sağladık. Başta Müdür Yardımcım Umut Malkoç olmak üzere, usta öğreticilerimiz Murat Baraz ve saygıdeğer eşi Gaye Baraz'a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Çocuklarımız gece gündüz çalıştılar. Teneffüslerde çalıştılar, yarıyıl tatilinde çalıştılar. Dur durak olmadan durmadan çalıştılar. Hedefleri birincilikti ve bu gayelerine ulaştılar. Aileleri de tebrik etmek istiyorum. Aileler de çok ilgiliydiler. İnşallah bu çocuklarımız gelecekte öncelikle ilçemizi ve ilimizi her türlü platformda, her türlü organizasyonda temsil edecekler. Kendilerine önümüzdeki dönem için başarıların devamını diliyoruz. Kutluyorum ve tebrik ediyorum" diye konuştu.

Şampiyon Miniklerden Milli Eğitim Müdürü Bayrak’a Ziyaret

Şampiyon Miniklerden Milli Eğitim Müdürü Bayrak’a Ziyaret

Şampiyon Miniklerden Milli Eğitim Müdürü Bayrak’a Ziyaret

Şampiyon Miniklerden Milli Eğitim Müdürü Bayrak’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim