• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Şampiyon Karateciler Bakan Kılıç’a Konuk Oldu

Şampiyon Karateciler Bakan Kılıç’a Konuk Oldu
9. Dünya Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda Türkiye'yi başarıyla temsil ederek 7 altın, 1 gümüş, 5 bronz madalya kazanan milli sporcular,...

9. Dünya Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda Türkiye'yi başarıyla temsil ederek 7 altın, 1 gümüş, 5 bronz madalya kazanan milli sporcular, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile bir araya geldi.

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da 12-15 Kasım tarihleri arasında yapılan 9. Dünya Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda Türkiye'yi başarıyla temsil ederek 7 altın, 1 gümüş, 5 bronz madalya kazanan milli sporcular, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile bir araya geldi. 21 yaş altı kategorisinde 60 kiloda Dünya Şampiyonu olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Eray Şamdan'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Bakan Kılıç sporcularla yakından ilgilendi.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ın da bulunduğu kabulde Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Ümit, Genç Erkek Milli Takımlar Teknik Direktörü Cengiz Çınar, TKF Genel Sekreteri Gökmen Teyran ile Dünya ve Avrupa Oyunları şampiyonu karatecimiz Enes Erkan da yer aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez binada gerçekleşen kabulde milli sporcularla sohbet eden Bakan Akif Çağatay Kılıç, "Tüm şampiyonalarda gerçekten hissedilen o gururun çok büyük önemi var hepimiz için. Sizin bu anlamda çabalarınız var. Karatenin tüm dünyada hem bilinirliği hem de icra edilişi yüksek. Şu ana kadar elde etmiş olduğunuz çalışmalarda güzel heyecanlar yaşandı. Özellikle sizleri takip ettik. Biz sizlerden ümitliyiz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Ortaya koyduğunuz en önemli unsur ekip kardeşliğiniz. Birbirinize güç veriyorsunuz. İnşallah nice kupaları, madalyaları ülkemize kazandıracaksınız. Buna inanıyorum" dedi.

Şampiyon Karateciler Bakan Kılıç’a Konuk Oldu

Şampiyon Karateciler Bakan Kılıç’a Konuk Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim