• BIST 9772.09
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Şampiyon Çiçekçiler Interflora Yönetimine Talip

Şampiyon Çiçekçiler Interflora Yönetimine Talip
Türkiye'nin satış bazında şampiyon çiçekçileri Ünal Güneri, Ayhan Tuncer ve Tolga Soğukbulak, Türkiye'de yaklaşık bin 300 üyesi bulunan Interflora...

Türkiye'nin satış bazında şampiyon çiçekçileri Ünal Güneri, Ayhan Tuncer ve Tolga Soğukbulak, Türkiye'de yaklaşık bin 300 üyesi bulunan Interflora Çiçekçileri Derneği'nin yönetimine sektörü zenginleştirecek projeleriyle talip oldu.

Çiçek satışında Türkiye'de ilk 100'de yer alan Berivan Çiçekçilik'in sahibi Ünal Güneri, Rose Garden Çiçekçilik'in sahibi Ayhan Tuncer ile satış birincisi Tolga Çiçekçilik'in sahibi Tolga Soğukbulak, Türkiye'de yaklaşık bin 300 üyesi bulunan Interflora Çiçekçileri Derneği'nin yönetimine talip olduklarını açıkladı.

Anemon Otel'de çevre illerden gelen çiçekçilerle buluşan Güneri, Tuncer ve Soğukbulak, düzenlenen toplantıda sektöre yeni bir soluk getirecek projelerini anlattı.

"SİSTEMİ A'DAN Z'YE YENİLEMEK İSTİYORUZ"

Ünal Güneri, derneğin şuan iyi yönetilmediğini ve layık olduğu yerde bulunmadığını savunarak, "Yapılacak çok önemli şeyler var. Genç jenerasyon olarak bunların üstesinden geleceğiz. Türkiye'yi karış karış, dükkan dükkan gezerek projelerimizi anlatıyoruz. Özellikle e-Ticaret konusunda çalışmalar yapacağız. Atıl olan, eskide kalmış internet sitesini daha üst seviyelere çıkarmak için çalışacağız. Tüm sistemi A'dan Z'ye yenilemek istiyoruz. Deneyimli, vizyon sahibi arkadaşlarla Türkiye'de çalışmalarıyla ses getirmiş arkadaşlarla yola çıktık ve bunu başaracağımızdan da kendimiz kadar eminiz" dedi.

"İDDİALI PROJELERİMİZDEN BİRİ NAKİT AKIŞI"

Tolga Soğukbulak ise yönetimde hiçbir şeyin bireysel olmayacağına vurgu yaparak, "Sadece yönetim kadrosu değil, tüm üyelerimiz yöneticidir. En büyük ilkemiz şeffaflık çünkü kendimize güveniyoruz. Üyelerimizden gizleyecek hiçbir şeyimiz yok. Bu da bizim en büyük güvenimiz. Tarihi projelerimiz var. Yıllarımızı bu işe verdik, üyelerimizin sıkıntılarını gördük ve projeler ürettik. Ticaret her geçen gün sanal ortamda e-Ticaret sistemiyle gelişiyor. Maalesef bugünkü yönetim sistemi zayıf. Kendileri yıllarca hizmet ettiler ama artık yeterli gelmiyor. Daha iyi olacağımızı iddia ediyoruz. Esnaflarımızın, meslektaşlarımızın ekonomik sıkıntıları ön planda. Onları çözmek için iddialı projelerimizden biri nakit akışı sağlamak. 1 sipariş sirkülasyonu sağlamak, ikincisi nakit akışı sağlamak. Bunları yaptığımız takdirde zaten daha büyük bir proje olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

"HER AY ÜYELERİMİZE PEŞİN ÖDEME YAPACAĞIZ"

Ayhan Tuncer de şeffaf ve profesyonel bir yönetim sistemini gündeme getireceklerinin altını çizerek, şunları söyledi:

"İlk başta şeffaflığı öne çıkaracağız. Eğitim çalışmalarına önem vereceğiz. Marka değerini artırmak için projeler ve bölge toplantıları düzenleyeceğiz. Ürün standardizasyonuna yönelik projemiz var. Tüm ürünlerde belli bir standart olacak. Tüm üyelerimizi o kaliteye yaklaştırmaya çalışacağız. Öte yandan, her genelge sonrası üyelerimize peşin ödemeler yapacağız. Ayın 20'sinde üyeler ödemelerini peşin alacak ve bunları ödemek için de belli imkanlar oluşturacağız. İnternet ağını kuvvetlendireceğiz. Aktif teknolojiyi kullanacağız. Tüm işlerde teknoloji ve internet iç içe olacak. Interflora ve çiçekçilik sektörünün çok iyi yerlere gelmesini istiyoruz. Adaylığımız süresince de insanlara çiçekçilik sektörünün nerede olduğunu ve ne kadar çok insanın ekmek yediğini göstermek istiyoruz."

Şampiyon Çiçekçiler Interflora Yönetimine Talip

Şampiyon Çiçekçiler Interflora Yönetimine Talip

Şampiyon Çiçekçiler Interflora Yönetimine Talip

Şampiyon Çiçekçiler Interflora Yönetimine Talip

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim