• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

Şampiyon Alaşehir’den Başkan Ergün’e Ziyaret

Şampiyon Alaşehir’den Başkan Ergün’e Ziyaret
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2015-2016 sezonu Süper Amatör Küme Şampiyonu olan Alaşehir Belediyespor'un Başkanı Derman Özdemir...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2015-2016 sezonu Süper Amatör Küme Şampiyonu olan Alaşehir Belediyespor'un Başkanı Derman Özdemir ve yönetimini makamında ağırladı. Başkan Ergün, BAL ligine çıkmak için mücadele verecek takıma başarılar diledi.

2015-2016 sezonu Süper Amatör Küme Şampiyonu olan Alaşehir Belediyespor'un Başkanı Derman Özdemir ve kulüp yöneticileri ile Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Uçak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ziyarette bulundu. Sezonu Şampiyon olarak kapatan ve BAL ligine çıkmak için mücadele verecek olan takımına desteklerinden dolayı Başkan Ergün'e teşekkür eden Kulüp Başkanı Derman Özdemir, "Sezon öncesinde sizlere gerçekleştirdiğimiz ziyarette desteklerinizi istemiştik. Çok genç bir takımız ve çok iyi futbolcularımız var. Sizlerin desteğini gördükten sonra takımımız şampiyon oldu. Bundan sonraki amacımız bir üst ligde mücadele etmektir. Desteklerinizle başarıya ulaştık. Takımım adına sizlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

BU ÜLKEYE FAYDALI BİREYLER YETİŞTİRELİM

Sporun içerisinden gelen bir Başkan olarak her kulübe bir nebze de olsa destek verdiklerini belirten Başkan Ergün, "Başkanlık yaptığım dönemde de amatör kulüplerimizin yaşamış olduğu sıkıntıları görüyordum. İmkanlar dahilinde Manisa'daki tüm kulüplerimize destek vermeye çalıştık. Gençlerimize sahip çıkmamız lazım. Önemli olan gençlerimizi kahve köşelerinden veya onların hayatını olumsuz etkileyecek etmenlerden uzak tutabilmektir. Gençlerimizin sportif faaliyetlerde daha çok bulunması için gerekli her türlü ortamı yaratmak zorundayız. Bu ülkeye kendinden emin ve faydalı olabilecek bireyler yetiştirmeliyiz. Bugün sadece Büyükşehir Belediyespor bünyesinde 13 branşta 3 bin 500'ün üzerinde gencimize eğitim veriyoruz. Sportif faaliyetlerin gerçekleşebilmesi için tesislerimizi yapıyoruz. Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesindeki Spor Salonumuz da gençlerimize hizmet veriyor. Yakın zamanda Salihli'ye ve Turgutlu'ya da Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu kazandıracağız" diye konuştu. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, Alaşehir Belediyespor'a BAL ligine çıkmak için vereceği play-off mücadelesinde başarılar diledi.

Şampiyon Alaşehir’den Başkan Ergün’e Ziyaret

Şampiyon Alaşehir’den Başkan Ergün’e Ziyaret

Şampiyon Alaşehir’den Başkan Ergün’e Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim