• BIST 8718.11
  • Altın 2246.816
  • Dolar 32.3324
  • Euro 35.1911
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Samanlı’dan seçim değerlendirmesi

Samanlı’dan seçim değerlendirmesi
Milliyetçi Hareket Partisi MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı 24 Haziran seçimlerini değerlendirerek, "Biz zaten yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz,...

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı 24 Haziran seçimlerini değerlendirerek, "Biz zaten yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz, bu nedenle MHP olarak seçimlere hazırız" dedi.

Erken seçim kararının doğru bir tercih olduğunu vurgulayan Samanlı, "17 Nisan gurup toplantısında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin ülkemizin içinde bulunduğu durumu, ekonomik belirsizliği insanlarda kaygıyı gidermek adına bir erken seçim çağrısı olmuştur. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise kurmaylarıyla bir araya gelip, bu seçimin ülkemiz için hayırlı olacağını düşünüp daha da erken bir tarihe çekip 24 Haziran'ı belirlemiştir. Bizler MHP Battalgazi İlçe teşkilatı olarak 1 yıldır görevdeyiz ve her zaman sahadayız, yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza zaten devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Samanlı, "Battalgazi ilçe teşkilatı olarak 102 mahallemizde mahalle başkanı ve mahalle başkan yardımcısı var, bütün mahallelerimize teşkilatmış durumdayız. Seçim stat verilir verilmez sandık görevlileri belirlenmeye başlamıştır. Geçtiğimiz günlerde Battalgazi ve Orduzu Mahallesinde mahalle gezilerini başlatmış durumdaydık. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek tüm hızıyla. MHP'ye güzel bir katılım var, açıklandığı an itibariyle MHP milletvekiline yoğun olarak aday adaylık başvuruları var. Bizlere gelip bilgide bulunuyorlar. Süreç Pazartesi günü itibariyle MHP Genel Merkezimizde başlayacaktır. Yoğun bir katılım bekliyoruz. Çünkü ülkenin sigortası Milliyetçi Hareket Partisi'nin TBMM'de güçlü olması gerekmektedir. Bunun milletimiz farkındadır. Ülke ne zaman zora düşse, dara düşse MHP ellerinden tutmuştur. Biz bu vesileyle demokratik bir seçim olmasını ave daylarının iyi bir yarış iyi bir seçim süreci geçirmesi temennisinde bulunuyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı neyse onun olmasını istiyoruz, Rabbim herkesin yardımcısı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim