• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Salihoğlu , Güven Tazeledi

Salihoğlu , Güven Tazeledi
Merkeze Ankara'da bulunan Kilis Kültür Derneği Kilis Şubesi Başkanlığı 11. Olağan Genel Kurulunda Muhlis Salihoğlu, yeniden başkanlığı seçildi.

Merkeze Ankara'da bulunan Kilis Kültür Derneği Kilis Şubesi Başkanlığı 11. Olağan Genel Kurulunda Muhlis Salihoğlu, yeniden başkanlığı seçildi.

Kilis Kültür Derneği Kilis Şubesi Başkanlığı'nın 11. Olağan Genel Kurulu, yoğun bir katılımla Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda daha sonra divan kurulu oluşturuldu. Başkanlığını Prof. Dr. Hikmet Yıldırım Celkan'ın yaptığı divan kurulunun katip üyeliklerini ise Yücel Sarıgöz ile Mustafa Kandemir yaptı. Kilis Kültür Derneği Kilis Şubesi Başkanı Muhlis Salihoğlu tarafından çalışma raporunun okunması ile devam eden olağan genel kurul sonunda, kurul üyelerinin oybirliği ile yönetim kurulu başkanlığına yeniden Muhlis Salihoğlu seçildi. Yönetim kurulu şu üyelerden oluştu;, Aftal Davut Gücer, Necmettin Biçici, Ökkeş Mısırlı, Vakıf Levent Zıddıoğlu, Abdülmecit İbanoğlu, Sevgi Sürmelioğlu. Denetim Kurulu ise Güçlü Tuygun, Hüseyin Toprak ve Yücel Sarıgöz'den oluştu. Kilis Baro Başkanı Av. Muammer Fazlıağaoğlu ve Gaziantep Vergi Dairesi Şube Müdürü Mennan Dalyanoğlu'nun da konuk olarak katıldığı genel kurul sonunda, teşekkür konuşması yapan Başkan Muhlis Salihoğlu, kendisini yeniden bu göreve layık gören genel kurul üyelerine teşekkür etti. 23 yıldır bu onurlu görevi severek sürdürdüğünü dile getiren Salihoğlu, Kilis'in yazın kültürüne damga vuran ve geniş kitlelerce okunan Zeytindalı Dergisi'nin en önemli hizmetlerinin başında geldiğini söyledi. Kilis'le ve kültürüyle ilgili çalışma yapan araştırmacıların ve tez hazırlayan öğrencilerin ilk başvuru yaptığı yerin Kilis Kültür Derneği olduğunu ifade eden Salihoğlu, dergiye sahip çıkan tüm Kilislilere de ayrıca teşekkür etti.

11. Olağan Genel Kurul üyelerin katılımıyla çekilen toplu aile fotoğrafıyla son buldu.

Salihoğlu , Güven Tazeledi

Salihoğlu , Güven Tazeledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim