• BIST 9778.35
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Salihli’ye Dev Spor Kompleksi

Salihli’ye Dev Spor Kompleksi
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılacak olan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılacak olan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi. Yaklaşık 8 milyon 250 bin lira bedelle ihalesi gerçekleşen dev projenin Salihli'nin spor salonu ihtiyacına önemli ölçüde cevap vereceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Manisa genelinde gençlere yönelik projeleriyle dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli'ye Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Salihli Belediyesi ile ortak yürütülecek projeyle ilçenin uluslararası standartta bir tesise kavuşacağı belirtildi. Projenin toplam 5 bin 790 metrekare inşaat alanı olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bunun 3 bin 750 metrekaresi kapalı alana sahip. Spor salonumuzda; uluslararası saha ölçülerine (IHF, FIVB, FIBA) uygun Hentbol, Voleybol ve Basketbol sahası, 1 adet 6 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu, 4 adet giyinme soyunma odaları, uluslararası düzeyde hakem odası, ses-kayıt odası, antrenör odası, 1 adet kafeterya, 1 adet kondisyon salonu, idari ofisler, çocuk oyun odası, mescit, WC ve duş bölümlerimiz bulunmaktadır. Ayrıca binamızın çevresinde otopark ve yeşil alan düzenlemesi ile birlikte halkımızın hizmetine sunulacak" dedi.

YER TESLİMİNİN ARDINDAN ÇALIŞMA BAŞLAYACAK

Dev projenin ihalesinin gerçekleştiğini, önümüzdeki günlerde yüklenici firmaya yer tesliminin yapılacağını belirten Başkan Ergün, "8 milyon 227 bin lira bedelle ihalesi gerçekleşti. Yarı yarıya Salihli Belediyesi ile paylaşarak bu projemizi Salihli'ye kazandıracağız. Hedefimiz, Manisa merkezindeki gibi uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek standartlarda kulvarlara sahip bir yüzme havuzunu ve spor salonunu Salihli'mize kazandırmak. Bu güzel tesisimizin temelini yer tesliminden sonra inşallah Mart ayı ortalarında atmayı planlıyoruz. Salihli'mize şimdiden hayırlı olsun." diye konuştu.

Salihli’ye Dev Spor Kompleksi

Salihli’ye Dev Spor Kompleksi

Salihli’ye Dev Spor Kompleksi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim