• BIST 9458.34
  • Altın 2487.623
  • Dolar 32.5971
  • Euro 34.7998
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Salihli’de Nuriye Özbaş Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

Salihli’de Nuriye Özbaş Aile Sağlığı Merkezi Açıldı
Manisa'nın Salihli ilçesinde hayırsever iş adamı Ahmet Özbaş tarafından yaptırılan Nuriye Özbaş Aile Sağlığı Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı...

Manisa'nın Salihli ilçesinde hayırsever iş adamı Ahmet Özbaş tarafından yaptırılan Nuriye Özbaş Aile Sağlığı Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Salihli Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ufuk Berberoğlu, hayırsever Ahmet Özbaş tarafından yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi'nin 300 metrekare alana yapıldığını söyledi. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ise belediyeye ait olan alana, iş adamı Ahmet Özbaş tarafından yapılan 11 Nolu Nuriye Özbaş Aile Sağlığı Merkezi'nin Kırveli Mahallesi'nde sağlık konusun da hissedilen eksikliği gidereceğini söyledi. Başkan Kayda, belediye olarak da ihtiyacı olan mahallelerde ayrıca sağlık evleri yaptıklarını ifade etti.

Aile Sağlığı Merkezleri'nin koruyucu sağlık görevlerini yerine getirdiğini ifade eden Salihli Kaymakam Ertan Peynircioğlu ise, "Arsayı Salihli Belediyesi bağışladı, binasını ise hayırsever Ahmet Özbaş yaptı. Arsayı bağışlayan belediyemize, Aile Sağlığı Merkezini yapan hayırsever Özbaş'a teşekkür ediyorum. 11 Nolu Nuriye Özbaş Aile Sağlığı Merkezi, Salihli'ye hayırlı olsun" dedi.

Manisa'nın tarım, sanayi ve aynı zamanda sağlık kenti olduğunu vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Artık her yerde doktora rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Eskiden tedavi olur, ilaçlarımızı alamazdık. Şimdi ise her yerde tedavimizi olup, ilaçlarımızı da istediğimiz eczaneden alabiliyoruz" dedi.

Manisa'da 17 ilçesinin 15'inde devlet hastanesinin olduğunu belirten Özdağ, "İlçelerimize yeni hastaneler kazandırıyoruz. Salihli'ye de 400 yataklı bir hastane yapacağız. Çünkü paranın ve tarihin merkezi olan Salihli, bu hastaneyi hak ediyor. Biz, eğitim, sağlık ve ulaşım başta olmak üzere her konuda sizin emrinizdeyiz" dedi.

Salihli'nin kendi sorunlarını çözerek, yolunu bulduğunu ifade eden Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ise, "Devlet-vatandaş işbirliğinin en güzel örneğini Salihli ilçemiz gösteriyor. Ben buradan tüm hayırseverlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü hayırseverlerimiz, her zaman, her konuda ihtiyaç duyulduğu zaman, omuz vererek destek veriyor" diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından binayı yapan hayırsever Ahmet Özbaş'a ve arsayı bağışlayan Salihli Belediyesi adına Başkan Zeki Kayda'ya Manisa Valisi Erdoğan Bektaş tarafından plaket verildi.11 Nolu Nuriye Özbaş Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış kurdelesini ise protokol üyeleri birlikte kesti.

Salihli’de Nuriye Özbaş Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

Salihli’de Nuriye Özbaş Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

Salihli’de Nuriye Özbaş Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

Salihli’de Nuriye Özbaş Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

Salihli’de Nuriye Özbaş Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim