• BIST 9071.89
  • Altın 2325.249
  • Dolar 32.3748
  • Euro 35.032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Salihli’de muhtarlara yemekli kutlama

Salihli’de muhtarlara yemekli kutlama
Salihli'de 19 Ekim Muhtarlar Günü, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından muhtarlara düzenlenen yemekli programla kutlandı.

Salihli'de 19 Ekim Muhtarlar Günü, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından muhtarlara düzenlenen yemekli programla kutlandı.

Salihli'de Muhtarlar Günü dolayısıyla Salihli Belediyesi tarafından muhtarlara yemek verildi. Bizim Ev Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen yemekli kutlama programının açılış konuşmasını yapan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, mahalle muhtarlarının vatandaşlar ile belediye arasında çok önemli bir görev üstlendiğine dikkat çekti. Görev yaptığı üç buçuk yıllık süre içerisinde Salihli'ye kazandırdığı projeleri muhtarlara anlatan Başkan Kayda, mahallelere hizmet götürürken muhtarlar ile istişarelerde bulunduklarını dile getirerek "Yerel yönetimlerin olmazsa olmazı muhtarlarımız demokrasinin temel taşıdır. 188 yıllık bir geçmişi olan tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum. Muhtarlarımız, meclis üyelerimiz ve kendi ekibimle birçok hizmeti hayata geçirdik. Büyükşehir yasası ile birlikte 25 mahalleden 102 mahalleye hizmet etmeye başladık. Bize verilen süre zarfında 560 bin metrekare asfalt attık ve 657 bin metrekare taş döşedik. Şehir içi ve kırsal mahallelerimizde ulaşımı modernleştirdik. Kamyon garajını, gümüş kafeteryayı, Karaağaç Mezarlık binasını hizmete açtık. Dur-geç köprülerini yaptık. Salihlimize fakülte kazandırdık. Muhtarlık ve sağlık evlerini inşa ettik. Modern Pazaryeri, Yağmur Suyu, Masal Ormanı, Prestij Caddeleri projelerimiz devam ediyor. Kabazlı Mahallemize Atış Poligonu yaptık. Her türlü kültürel ve sanatsal faaliyetlerimiz de devam ediyor. Organize Sanayi Bölgemizde 2. Etap kamulaştırmaları yaptık ve yer tahsisleri devam ediyor. Tüm bunları hep birlikte ortak akıl ile yaptık. Tekrardan gününüzü kutluyor, daha nice günlerimizde birlikte olmayı ümit ediyorum " dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Salihli Şube Başkanı Mehmet Güler ise 19 Ekim Muhtarlar Gününde düzenlediği programla muhtarları onurlandıran Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya teşekkür ederken, Salihli Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu "Muhtarlarımız bizim için çok önemli ve çok değerlidir. Bizim gidemediğimiz yerlerde görmeyen gözümüz, duymayan kulağımız, vatandaşa uzanan el oluyorsunuz. Mahallelerinizde, ihtiyaç sahibi vatandaşların taleplerini ilgili birimlere, kamu kurumlarına ve sorunu çözümleneceği yerlere ulaştırılmasında da çok önemli görevler yapıyorsunuz. Bu çalışmalarınızdan ve gayretinizden dolayı tekrar sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Muhtarlar Derneği Salihli Şube Başkanı Mehmet Güler tarafından Kaymakam Turgut Çelenkoğlu ve Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya plaket verildi.

Bizim Ev Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe, Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ile muhtarlar katıldı.

Salihli’de muhtarlara yemekli kutlama

Salihli’de muhtarlara yemekli kutlama

Salihli’de muhtarlara yemekli kutlama

Salihli’de muhtarlara yemekli kutlama

Salihli’de muhtarlara yemekli kutlama

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim