• BIST 9111.31
  • Altın 2323.888
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0176
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Salihli’de Mahalleler Büyükşehirle Güzelleşiyor

Salihli’de Mahalleler Büyükşehirle Güzelleşiyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde başlattığı hizmet atağını Salihli'de de sürdürdü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde başlattığı hizmet atağını Salihli'de de sürdürdü. Bu çerçevede yapılan hizmetleri incelemek ve eksiklikleri tespit etmek amacıyla ilçe ziyaretlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı ile birlikte Salihli'ye giderek Sart, Taytan, Durasıllı ve Poyrazdamları mahallelerini ziyaret ederek muhtarlarla görüştü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren ve Muhtarlık İşleri Daire Personeli Cem Özleyen ile birlikte Salihli'de mahalle ziyaretlerine devam etti. Bu çerçevede Poyrazdamları, Sart, Durasıllı ve Taytan mahallelerini ziyaret eden Çöllü ve Okkalı buralarda Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan hizmetleri inceledi. Ziyaretlerde Sart Mahalle Muhtarı Metin Karaaslan, Durasallı Mahalle Muhtarı Sercan Barut, Taytan Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Bilmez ve Poyrazdamları Mahalle Muhtarı Harun Yaşa ile görüşen Çöllü ve Okkalı mahallelerin eksiklikleri hakkında da bilgi aldı. Sart Mahallesinde 15 bin metrekare parke taşı döşendiğini hatırlatan Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, "Mahallemizde otobüs seferleri başlarken, mahalle mezarlığının da temizliği yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda her mahalleye eşit şekilde hizmetlerimizi götürüyoruz. Ziyaret ettiğimiz mahallelerde muhtarlarımızla görüşerek başkanımızın selamlarını iletiyoruz. Eksiklikleri yerinde görme fırsatı buluyoruz." dedi.

MAHALLELERİN EKSİKLİKLERİ TAMAMLANIYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin mahallelerde ki eksiklikleri bir bir tamamladığına dikkat çeken Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı ise, "Sart ile birlikte Durasıllı, Taytan ve Poyrazdamları mahallelerimizde önemli hizmetleri hayata geçirdik. Mahalleler parke taşı döşenerek çamurdan arındırıldı. Ayrıca mezarlıklar temizlenerek kutsal mekanlarımızın daha temiz bir ortama kavuşturulması sağlandı. Poyrazdamları'nda yine bölgeye hitap edecek olan itfaiye müfreze binası yapıldı. Bölge halkımız yapılan hizmetlerden memnun." diye konuştu.

Salihli’de Mahalleler Büyükşehirle Güzelleşiyor

Salihli’de Mahalleler Büyükşehirle Güzelleşiyor

Salihli’de Mahalleler Büyükşehirle Güzelleşiyor

Salihli’de Mahalleler Büyükşehirle Güzelleşiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim