• BIST 9530.47
  • Altın 2472.847
  • Dolar 32.429
  • Euro 34.8442
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Salihli’de 23 Nisan Coşkusu

Salihli’de 23 Nisan Coşkusu
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 96. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'nın Salihli...

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 96. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'nın Salihli ilçesinde de törenlerle kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından ikinci program Kudret Demir Ortaokulu'nda gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Yavuz, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Yalım Şenkaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ile öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek yaptı. Dilek, "23 Nisan, sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, çağdaşlığa, bilme, teknolojiye açılan aydınlık ve büyük bir kapıdır. Sevinç ve kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, geleceğin teminatı olan çocuklarımıza sevgi ve güvenini göstermiştir. Bizler bu sevgi ve güven sayesinde dünyanın ilk ve yegane çocuk bayramı olarak tarihe geçen, millet egemenliğine dayanan, demokrasinin ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sayesinde tüm çocuklarımızla ulusal egemenlik sevincimizi paylaşıyoruz" dedi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilerin sunulduğu programda, ilçede düzenlenen İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında ikinci olan Aleyna Yalçın'ın İstiklal Marşı'nı okudu. Program ödül töreni ile son buldu.

Salihli’de 23 Nisan Coşkusu

Salihli’de 23 Nisan Coşkusu

Salihli’de 23 Nisan Coşkusu

Salihli’de 23 Nisan Coşkusu

Salihli’de 23 Nisan Coşkusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim