• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Salihli TSO’dan Muhtarlara Bayrak Jesti

Salihli TSO’dan Muhtarlara Bayrak Jesti
Salihli Ticaret ve Sanayi Odas ı(STSO) üyeleri için hazırlattığı Türk bayraklarını ilçedeki toplam 102 muhtara dağıtma kararı aldı.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odas ı(STSO) üyeleri için hazırlattığı Türk bayraklarını ilçedeki toplam 102 muhtara dağıtma kararı aldı.

Salihli Muhtarlar Derneği yönetimini ağırlayan Salihli TSO yönetimi, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek için Türk bayrağı etrafında birleşme konusunda görüş birliğine vardı. Salihli TSO'daki bayrak teslim törenine; Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güler, Derbent Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sarıkaya, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Ayhan Gezdir, Bağcılar Mahallesi Muhtarı Ali Çakaloğlu, Kırveli Mahallesi Muhtarı Ahmet Avşar, Çamurhamamı Muhtarı Necati Eren, Eskicami Muhtarı Mehmet Biçer, Köseali Muhtarı Rasim Yıldırım ve Kordon Muhtarı Hüseyin Yılmaz ile Salihli TSO yetkilileri katıldı. Ülkenin zor günlerden geçtiğine dikkat çeken Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, "Maneviyatımızı artırmaya yönelik çalışmalar yapmaya karar verdik. Bu bağlamda vefakar muhtarlarımızla dayanışmanın başarılı sonuçlar vereceğine kanaat getirdik. Şehitlerimizin kanını sembolize eden ve birlik beraberlik ruhumuzu en iyi şekilde yansıtan Türk Bayrağı'nın bizi kenetleyen en iyi sembol olacağını düşündük. Bayrak bir ulusun kurtuluş ve özgürlük sembolüdür. Türk Bayrağı da uğruna Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Ege'de yüzbinlerce şehit verilerek kazanılmıştır. Bizim için kutsaldır. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Biz buna yürekten inanıyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ve şehitlerimizin bize en kutsal armağanı olan bu bayrakları muhtarlık binalarınızda dalgalandırın. Her türlü teröre karşı bu bizim en büyük sembolümüz olsun"

Salihli Muhtarlar Derneği Başkanı Gaziler Mahallesi Muhtarı Mehmet Güler, Salihli TSO'nun bu jesti karşısında çok duygulandıklarını ve memnun olduklarını söyledi. Sivil toplum kuruluşlarıyla dayanışma içinde, vatandaşlara daha iyi hizmet götürmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim