• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Salihli Kızılay’da Türkoğlu Güven Tazeledi

Salihli Kızılay’da Türkoğlu Güven Tazeledi
Manisa'nın Salihli İlçesinde Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi'nin genel kurulunda 31 yıllık başkan Hüseyin Türkoğlu yeniden seçilerek, güven...

Manisa'nın Salihli İlçesinde Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi'nin genel kurulunda 31 yıllık başkan Hüseyin Türkoğlu yeniden seçilerek, güven tazeledi.

150 üyesi bulunan Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi 2016 yılı genel kurulunu Ticaret ve Sanayi Odası Sardes Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi. Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kızılay Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi ve üyelerin katıldığı genel kurulun divan başkanlığını ise Kurtuluş Fevzi Lütfi Karaosmanoğlu İlkokulu Müdürü Sedat Günay yaptı. Genel kurulda kullanılan oyların tamamını alan Hüseyin Türkoğlu, 3 yıllığına yeniden başkan seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulun açılış konuşmasını yapan Kızılay Salihli Şube Başkanı Hüseyin Türkoğlu, "Muhtaç insanlara her zaman yardım elini uzatan Kızılay, Türkiye'de 700 şubesi ile 148 yıllık yardım çınarıdır. Bizlerde bu yardım çınarlarından birisi olarak Salihli'de ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatıyoruz. Bir yardım kuruluşu olan Kızılay'ımızın geleceğine sahip çıkmak için bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

2013-2014 ve 2015 yılları faaliyet raporları ve gelir gider raporlarının okunarak oy birliği ile kabul edildiği genel kurulda, 2016-2017 ve 2018 yılları arası tahmini bütçesi görüşülerek karara bağlandı.

Kızılay'ın genel kurulunda konuşan Kaymakam Ertan Peynircioğlu ise yardım denilince akla gelen kurumun Kızılay olduğunu dile getirerek, "Yardıma muhtaç insanlarımıza yardım elini uzatan Kızılay'a ve gönüllü bağışçılarına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Hüseyin Türkoğlu Başkanlığı'ndaki Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şube Yönetimi Celil Şenal, A.Remzi Yazgan, A.Yavuz Özdem, Özcan Sezgin, Nuri Dalma, Y.Fatih Kalkan, Daniş Tavas ve Bülent Sönmezer'den oluşurken, şube denetçisi ise Tekin Koç ve Taner Dinç'ten oluştu.

Genel kurulda genel Merkez delegesi olarak ise Celil Şenal, A. Remzi Yazgan ve A. Yavuz Özdem seçildi.

Salihli Kızılay’da Türkoğlu Güven Tazeledi

Salihli Kızılay’da Türkoğlu Güven Tazeledi

Salihli Kızılay’da Türkoğlu Güven Tazeledi

Salihli Kızılay’da Türkoğlu Güven Tazeledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim