• BIST 9090.31
  • Altın 2324.753
  • Dolar 32.3724
  • Euro 34.9675
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Salihli Emniyeti Sürücü Kurslarını Bilgilendirdi

Salihli Emniyeti Sürücü Kurslarını Bilgilendirdi
Manisa'nın Salihli ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği, kentte bulunan sürücü kursu temsilcileri ile bir araya gelerek,...

Manisa'nın Salihli ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği, kentte bulunan sürücü kursu temsilcileri ile bir araya gelerek, 1 Ocak tarihinden itibaren yürürlüğe giren yeni ehliyet dönemi konusunda bilgilendirdi.

Salihli İlçe Emniyet Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Ömer Yavuz, artık ehliyette yeni dönemin resmen başladığına dikkat çekerek,yeni sürücü belgelerinin artık çipli olduğuna vurgu yaptı. Yavuz, bu değişimin 31 Aralık 2020 yılına kadar devam edeceğini söyledi. Yavuz, ilk defa sürücü belgesi alacaklar için ise belgenin alındığı tarihten itibaren iki yıl süre ile aday sürücü olarak kabul edileceğini vurguladı. Ehliyet yenileme ücretinin 13+2, yani toplam 15 lira olduğuna dikkat çeken Yavuz, "Biz kesinlikle burada vatandaştan hiçbir ücret almıyoruz. Ehliyeti yenileyecek olan vatandaşlarımız, ehliyet yenilemek için gerekli olan evrakları hazırlayıp, dosyayı bizlere teslim ediyor. Bu dosyada 2 adet biyometrik fotoğraf, aile hekimliği, kamu hastaneleri, özel sağlık kuruluşlarından alınmış sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi, mevcut sürücü belgesi, anlaşmalı bankalara 13 TL kart bedeli+ 2 TL vakıf payı yatırılmış dekont. Biz bu evrakları eksiksiz bir şekilde sisteme yüklüyoruz. Ancak vatandaşlarımızın evraklarını hazırladıktan sonra emniyet genel Müdürlüğüne ait "www.surucurandevu.egm.gov.tr" internet adresinden online randevu aldıktan sonra bize gelecekler" dedi.

Yavuz, evrakları eksiksiz teslim eden vatandaşlara geçici belge verildiğini vurgulayarak, yenilenen sürücü belgelerinin vatandaşın adresine gönderildiğini söyledi.

Salihli Emniyeti Sürücü Kurslarını Bilgilendirdi

Salihli Emniyeti Sürücü Kurslarını Bilgilendirdi

Salihli Emniyeti Sürücü Kurslarını Bilgilendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim