• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Salihli-almanya Arası Masterler Dostluğu

Salihli-almanya Arası Masterler Dostluğu
İhtiyar delikanlılar lakaplı Salihli-Almanya Masterler dostluğu, 2 takımı Antalya'da kampta buluşturdu.

İhtiyar delikanlılar lakaplı Salihli-Almanya Masterler dostluğu, 2 takımı Antalya'da kampta buluşturdu. Salihlispor Masterler, Antalya'ya kampa gelen kardeş takımları Ober-Klingen Verschwisterungsurkunde'yi ziyaret etti. Masterler, kardeş takımına basılan ilk altın paranın simgesi olan plaket ve kentin çeşitli ürünleri ile imzalı Salihlispor Masterler formasını hediye etti.

Muzaffer Uysal Başkanlığı'ndaki Salihlispor Masterler Derneği, yönetim kurulu üyeleri Zafer Bozkurt, Fikret Budak, Uğur Ütük ve Hakan Sarı ile birlikte Antalya'ya kapma gelen kardeş takımları Almanya'nın Ober-Klingen şehrinin Verschwisterungsurkunde takımını ziyaret etti.

"BU BİR DOSTLUKTUR"

Ziyarette kardeş takımları Alman Ober-Klingen şehrinin Verschwisterungsurkunde takımına dünyada basılan ilk altın paranın simgesi olan plaket ile Salihli'nin önemli ürünlerini takdim ettiklerini ifade eden Salihlispor Masterler Derneği Başkan Yardımcısı Zafer Bozkurt, Masterler olarak, futbolun yanında Salihli'nin tanıtım elçisi olduklarını dile getirerek, 2 kardeş takımın Antalya kampında buluşmasında katkısı bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Milli Egemenlik Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Reyhan Gürel ve ana sponsorları Konum Kolejlerine teşekkür etti.

Alman kardeş takımlarının da bu ziyaretten çok memnun kaldıklarını dile getiren Bozkurt, "Masterler olarak bizim dostluğumuz Almanya'ya kadar uzandı. Bizim futbol sevgimiz ise bizleri Antalya'da kampta buluşturdu. Yaşadığımız kent olan Salihli ve önde gelen ürünlerini yurt dışındaki kardeş takıma tanıttık. Bundan sonra da kentimizi tanıtmaya ve sosyal faaliyetlerimize Salihlispor Masterler olarak devam edeceğiz." dedi.

Salihli-almanya Arası Masterler Dostluğu

Salihli-almanya Arası Masterler Dostluğu

Salihli-almanya Arası Masterler Dostluğu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim