• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Saldırıyı Kınadılar

Saldırıyı Kınadılar
CHP Düzce İl Başkanı Zekeriye Tozan'a yapılan saldırıyı Siyasiler ve STK'lar kınadı.

CHP Düzce İl Başkanı Zekeriye Tozan'a yapılan saldırıyı Siyasiler ve STK'lar kınadı.

Düzce'de iki kişinin saldırısına uğrayan CHP il Bakanı Zekeriya Tozan için Siyasiler ve STK'lar kınama mesajı yayınladı.

BAŞKAN KELEŞ "SALDIRILAR ASLA KABUL EDİLEMEZ"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş bu tür davranışların demokratik bir hukuk devletinde asla olmaması gerektiğini belirterek şöyle dedi: "farklı siyasi görüşlere mensup olsak da insani değerler ve Türkiye'mizin geleceği için siyasi arenada birlikte çalıştığımız CHP Düzce İl Başkanı Sayın Zekeriya Tozan'a büyük geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Kendisine yapılan ve demokratik hukuk devletinde asla gerekçesi gösterilemeyecek bu davranışı şiddetle kınıyorum. Siyaseten farklı görüşlere sahip olmak insani değerlerimizin, görevlerimizin asla önüne geçmemelidir. Farklı görüş ve fikirlerin özgürce ifade edildiği ülkemizde böylesine çirkin davranışlar sergileyenler tutumlarından utanmalıdır. Bir kez daha Sayın Tozan'a geçmiş olsun diyor, böyle utanç manzaralarının tekrarlanmamasını temenni ediyorum."

DTSO MECLİSİ KINADI

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasından (DTSO) yapılan açıklamada "CHP İl Başkanı Sayın Zekeriya Tozan'a yapılan menfur saldırıyı iş dünyamız adına şiddetle kınıyoruz. İlimizin adının bu tür olaylarla ülke gündemine düşmesi de bizleri ayrıca derinden üzmüştür. Demokrasiye olan inancımızı yitirmeden Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Olarak bu tür olayların karşısında olduğumuzu bildirir, CHP İl Başkanı ve tüm parti temsilcilerine Geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi" denildi.

MİLLETVEKİLİ ÖZLÜ SALDIRIYI KINADI

AK Parti Düzce Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Dr. Faruk Özlü, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'a yapılan darp ve saldırıyı kınadığını kaydetti.

AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, mesajında; "CHP'nin Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'a yapılan saldırıyı kesinlikle tasvip etmiyoruz. Demokratik bir ülkede insanların düşüncelerini özgürce ifade etmesi gerektiğini inanıyorum. Farklı düşüncelere tahammül etmemizle demokrasimizin gelişeceğini düşünüyorum. Bu çerçevede CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'a ve CHP ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" ifadelerinde bulundu.

ARSLAN, "SALDIRI KABUL EDİLEMEZ"

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan'a yönelik yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, "İlimizin ana muhalefet partisinin il başkanına yapılan bu şiddet gösterisi demokrasimiz ile bağdaşmaz. Sayın Tozan'a ve CHP Teşkilat üyelerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" ifadelerinde bulundu.

BARO BAŞKANI DİLBER "FİİLİ SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM"

Düzce Barosu Başkanı Av Ali Dilber, ise mesajında "Düzce CHP il Başkanı Zekeriya Tozan "a yapılan fiili saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hiç kimse gerek siyasi, gerekse özel fikir/ beyanlarından dolayı şiddete maruz kalmamalıdır. Değerli Başkanımıza geçmiş olsun diyorum" dedi.

Saldırıyı Kınadılar

Saldırıyı Kınadılar

Saldırıyı Kınadılar

Saldırıyı Kınadılar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim