• BIST 9450.21
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Şal Sokak’ta Yenileme Çalışmaları Başlıyor

Şal Sokak’ta Yenileme Çalışmaları Başlıyor
Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, şehre müjdesi verilen Şal Sokak Yenileme Projesi'nin Dr. Nuri Bayar ve Şerefiye Camii arasında kalan bölümünde...

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, şehre müjdesi verilen Şal Sokak Yenileme Projesi'nin Dr. Nuri Bayar ve Şerefiye Camii arasında kalan bölümünde 21 Şubat Pazar günü çalışmaların başlatılacağı bildirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehir merkezine müjdesi verilen Şal Sokak Yenileme Projesi'nde çalışmalar başlıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, "Bölgedeki çalışmanın ilk etabı kapsamında Dr. Nuri Bayar İlkokulu ve Şerefiye Camii arasında kalan bölüm 21 Şubat Pazar gününden başlayarak 9 günlüğüne araç trafiğine kapanacaktır. Bu alanda kaldırım yenilemelerimizi hızlı bir şekilde tamamlayacak; daha sonra diğer etaplarda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

"VATANDAŞLARA HASSASİYET ÇAĞRISI"

Başkan Ali Oktar, "Bilindiği üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu Adapazarı şehir merkezinde bulunan Şal Sokak'ta yenileme çalışmalarının başlatılacağını açıklamışlardı. Bu kapsamda araç trafiğine kapanacak olan bölümde trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak. Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri bölgeye gerekli işaret ve işaretçileri yerleştirip sürücüleri yönlendirecekler. Bu alandaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Şerefiye Camii ve Adapazarı Belediyesi arasındaki alanı da yenileyeceğiz. Çalışmalar süresince gösterecekleri hassasiyet için hemşerilerimize şimdiden teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımız Zeki Toçoğlu da ifade etmişlerdi; Şal Sokak'ta tüm hemşerimizin beğenisini kazanacak bir çalışmayı hayata geçireceğiz. Daha önce de şehrimizin muhtelif bölgelerinde örnek kentsel tasarım ve cadde yenilemelerini hayata geçirmiştik. Bu anlamda Şal Sokak için de oldukça dikkat çeken, estetik bir çalışma öngörüyoruz. Bir kez daha çalışma süresince gösterecekleri sabır için vatandaşlarımız ve sürücülerimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Şal Sokak’ta Yenileme Çalışmaları Başlıyor

Şal Sokak’ta Yenileme Çalışmaları Başlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim