• BIST 9548.09
  • Altın 2495.446
  • Dolar 32.4896
  • Euro 34.5569
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Sakarya’da İçmesuyu Kalitesi Kesintisiz Takip Ediliyor

Sakarya’da İçmesuyu Kalitesi Kesintisiz Takip Ediliyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu, Sakarya'da içmesuyu kalitesini...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu, Sakarya'da içmesuyu kalitesini kesintisiz takip ettiklerini belirtti.

SASKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Sakallıoğlu, "Suyun kaynağından temin edilerek, abonelerimize ulaştırılmasının yanında kaliteli içmesuyunun çeşmelerden akıtılması için arıtma tesisleri inşa ettik. Sapanca Gölü'nden su temin edilen ve eskiyen isale hatlarını yenileyerek zaman zaman yaşanan isale hattı patlaklarının önüne geçtik. Şehrimize içmesuyunu kesintisiz bir şekilde ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz" diye konuştu.

Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu, "Sakarya'nın birinci doğal içmesuyu kaynağı olan Sapanca Gölü'nden alınan içmesuyunu, son teknolojilere sahip arıtma sistemi ile arıtarak suyun, aynı kalite ile hemşerilerimize ulaştırması için özveri ile çalışıyoruz. Hemşerilerimizin çeşmelerine daha kaliteli içmesuyu ulaştırmak için aynı zamanda eskiyen içmesuyu şebeke hatlarını da yeniliyoruz. SASKİ olarak amacımız Sakaryalı hemşerilerimizin gönül rahatlığı ile çeşmelerinden su içmesini sağlamaktır" ifadelerini kullandı.

Seyit Sakallıoğlu, "İçmesuyunun kalitesini SASKİ olarak kesintisiz olarak takip ediyoruz. Arıtma tesislerimizin giriş ve çıkışlarından, şebekelerden sürekli olarak numuneler almaktayız. Hemşerilerimizin çeşmelerine ulaştırdığımız suyun, dünya standartların üzerinde kalite ve sağlıklı olduğunu görmekteyiz. Sakarya'da su çeşmeden içilir diyoruz. Hemşerilerimiz gönül rahatlığı ile çeşmelerinden suyunu içebilir" diye konuştu.

Sakarya’da İçmesuyu Kalitesi Kesintisiz Takip Ediliyor

Sakarya’da İçmesuyu Kalitesi Kesintisiz Takip Ediliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim