• BIST 9063.53
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Saime-salih Konca Anaokulu Protokolü İmzalandı

Saime-salih Konca Anaokulu Protokolü İmzalandı
Antalya Valisi Muammer Türker, emekli emniyet müdürü hayırsever Saime Konca ile kendisi ve rahmetli eşi Salih Konca'nın adını taşıyacak 4 derslikli anaokulunun...

Antalya Valisi Muammer Türker, emekli emniyet müdürü hayırsever Saime Konca ile kendisi ve rahmetli eşi Salih Konca'nın adını taşıyacak 4 derslikli anaokulunun protokolünü imzaladı.

Döşemealtı'nda yaptırılacak Saime-Salih Konca anaokulu protokolü Antalya valiliğinde imzalandı. İmza törenine Vali Muammer Türker, Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Tevke, emekli emniyet müdürü hayırsever Saime Konca ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Antalya'da hayatını kaybeden eşi Salih Konca ile birlikte Muratpaşa ilçesinde bir Anadolu Lisesi, Konyaaltı ilçesinde bir ilkokul ve bir ortaokul yaptıran Saime Konca, yine eşiyle birlikte kendi adını taşıyacak anaokulunun protokolüne imza attı. Mili değerlerin yaşatılması noktasında hayırseverlerden ciddi destekler aldıklarını kaydeden Vali Türker, "İnsanımız dini inancı ve kültüründen dolayı hayırseverlikten kaçınmıyor" dedi.

Saime Konca ve rahmetli eşi Salih Konca'nın birikimlerini hayır için kullandıklarını anlatan Vali Türker, "Kendilerine müteşekkiriz. Döşemealtı'nda bir anaokuluna katkı sunuyor. Saime Hanım ve eşinin adının verilmesinden büyük gurur duyuyoruz. Antalya olarak da çok fazla hayırseverimiz var. Buna şükrediyoruz. İnşallah bu okulda okuyan çocuklarımız da memlekete hayırlı birer evlat olur, memleketimize hizmet ederler" diye konuştu.

Bu imkânı bulduğu için Allah'a şükreden Saime Konca ise "Rahmetli eşim çok çalışkandı ve ben de ona çocuklarımızın geleceğine bu katkıları sunması için hem maddi hem manevi olarak hep destek verdim. Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmak için bu okullarımızı yapmak ve buralarda çocuklarımızı yetiştirmek zorundayız. Bu noktada anaokulundan eğitim çok önemli" dedi.

Saime-salih Konca Anaokulu Protokolü İmzalandı

Saime-salih Konca Anaokulu Protokolü İmzalandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim