• BIST 9596.13
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Şahin, Karabük’te Öğrencilere Bisiklet Dağıttı

Şahin, Karabük’te Öğrencilere Bisiklet Dağıttı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, çocukların Meclisin açıldığı o günleri, o zor şartları mutlaka öğrenmesi ve unutmaması gerektiğini...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, çocukların Meclisin açıldığı o günleri, o zor şartları mutlaka öğrenmesi ve unutmaması gerektiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in katılımı ile Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında Karabük'te 182 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne gönderdiği 182 bisiklet öğrencilere düzenlenen törenle dağıtıldı. Karabük kent meydanında düzenlenen törende konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, 23 Nisan'ın Türk milleti ve çocuklar için özel bir gün olduğunu söyledi.

Şahin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan'ı Milli Egemenlik ve aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlayın diye emanet ettiğini de belirterek, "Bugün çocuklarımızın da aynı zamanda bayramı. Niye çocuklarımıza bayram olarak bugünü kutlanmasını tavsiye etti, bunun özel bir anlamı olmalı. Çocuklarımız, meclisin açıldığı o günlere giden zor şartları hiç bir zaman unutmamalı ve mutlaka öğrenmeliler. Atatürk'ün 23 Nisan'da çocuklara, "İlerde büyüyüp bu ülkenin yönetiminde bir göreve geldiğinde o günlerini unutmamanın şevkiyle ve aşkı ile bu ülkeye daha fazla hizmet etmenin çabası içinde olmalılar" mesajını vermek istemiş olduğunu düşünüyorum. "Aynı zamanda Milli egemenliği, millet egemenliğini, yani bu ülkede sadece millet iradesinin hakim olacağını ve bunun dışındaki başka güçlerin Türkiye'nin yönetiminde etkin olmaması gerektiğinin çocuklarımız daha bu yaşta öğrensinler" diye 23 Nisan'ı aynı zamanda çocuk bayramı olarak ilan ettiğini düşünüyorum. İnanıyorum ki, çocuklarımızı bu şuur ve anlayışla yetişecek" dedi.

İmkanı olan herkesin spor yapmasını hekimlerin önerdiğini hatırlatan Şahin, "Bende vakit buldukça spor yapmaya özeniyorum. Karabük engebeli bir yer ve çocukların bisiklete bineceği uygun alanlar bulması çok zor. Belediye başkanlarımız gayret ediyorlardır bisiklet yolu yapalım diye ama, imkanlar nispetinden bunu sağlayabilmek mümkün. Çocuklarımızın bisiklete binerek, farklı etkinlikler yaparak hayata hazırlanmaları geleceğe dair iyi hazırlanmalarının da yolunu açacaktır" dedi.

Tören, öğrencilere bisikletlerinin teslim edilmesiyle sona erdi.

Törene Şahin'in yanı sıra, Vali Orhan Alimoğlu, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Cihan Ulukaya, Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen,Halk sağlığı Müdürü Sezgin Tiryaki, Sağlık Müdürü Ahmet Sarı ile daire müdürleri ve öğrenciler ile aileleri de katıldı.

Öte yandan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin bisiklet dağıtım töreni öncesi Yeni mahallede uğradığı bir işyerinin yakınında ki evin bahçesinde keçinin doğum yaptığını öğrenince, keçinin doğum anını cep telefonu ile kayda aldı.

Şahin, Karabük’te Öğrencilere Bisiklet Dağıttı

Şahin, Karabük’te Öğrencilere Bisiklet Dağıttı

Şahin, Karabük’te Öğrencilere Bisiklet Dağıttı

Şahin, Karabük’te Öğrencilere Bisiklet Dağıttı

Şahin, Karabük’te Öğrencilere Bisiklet Dağıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim