• BIST 9762.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Şahin: Akademisyenlerin imzalarını geri çekebilecekleri umudunu taşıyorum

Şahin: Akademisyenlerin imzalarını geri çekebilecekleri umudunu taşıyorum
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Sağlıklı düşünen ve burada imzası bulunan öğretim üyelerinin en azından bir kısmının imzalarını...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Sağlıklı düşünen ve burada imzası bulunan öğretim üyelerinin en azından bir kısmının imzalarını geri çekebilecekleri umudunu taşıyorum." dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Şanlıurfa Valiliği ziyaretinde gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Akademisyenleri terör örgütünün katliamlarının yanında yer almakla suçlayan Şahin, akademisyenlere, imzalarını geri çekme teklifinde bulundu.

Şahin, "Devlet, vatandaşının güvenliğini sağlamak ve kamuyu sağlamak için güvenlik güçleriyle üzerine düşeni yapıyor. Nesillerimizi yetiştirmekle görevli olan öğretim üyelerine, terör örgütünün eylemlerini eleştirmesi beklenirken, devletin terörle mücadelede vatandaşın can ve malını korumakla sarfettiği mesaiyi eleştirmiş olması kamuoyunda ciddi bir neden oldu. "Devletin katliamlarıyla birlikte olmayacağız" dediler ama terör örgütünün yapmış oldukları katliamda yer aldılar. Sayın Başbakanımız önemli bir çağrıda bulundu. Burada imzası olan öğretim üyeleri bunu lütfen bir daha okuyun, gerekirse imzanızı geri çekin dedi. Ben sağlıklı düşünen ve burada imzası olan öğretim üyelerine en azından bir bölümünün imzalarını geri çekebileceklerini düşünüyorum." dedi.

Şahin, valilik ziyaretinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne geçti. Burada Belediye Başkanı ile görüşen Şahin, daha sonra AK Parti il teşkilatını ziyaret etti. Şahin, Viranşehir'de de bazı temaslarda bulunacak.

Şahin: Akademisyenlerin imzalarını geri çekebilecekleri umudunu taşıyorum

Şahin: Akademisyenlerin imzalarını geri çekebilecekleri umudunu taşıyorum

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim