• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Sahalara döneceği günü sabırla bekliyor

Sahalara döneceği günü sabırla bekliyor
Bursaspor'da geçen sezon 21 yaş altı takımı ile yapılan hazırlık maçında sağ diz yan bağları kopan deneyimli oyuncu Serdar Kurtuluş, gelecek ay dördüncü kez ameliyat masasına yatacak.

Bursaspor'da sakatlığı nedeniyle 11 aydır sahalardan uzak kalan tecrübeli oyuncu Serdar Kurtuluş, yeniden formasını giyeceği günü sabırla bekliyor. 

Tedavisi süren deneyimli savunma oyuncusu, merkez Nilüfer ilçesindeki evinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir futbolcu için ender görülen ağır bir sakatlık geçirdiğini, bu nedenle 11 aydır futboldan uzak kaldığını söyledi.

Geçen sezon 21 yaş altı takımıyla oynanan hazırlık maçında Abdulrahman Taiwo ile girdiği ikili mücadele sonrası sağ diz yan bağları kopan Serdar Kurtuluş, "Almanya'da iki ameliyat oldum. 1,5 ay önce ayak sinirimle alakalı bir ameliyat daha geçirdim. Yani 10 ay içinde 3 defa ameliyat edildim. Son gelinen nokta, ayak sinirimle ilgili şu an çok tepki yok. Gelecek ay bir çapraz bağ operasyonu daha geçireceğim. Sonra zamanla sürece bakacağız." dedi.

Futbolu çok özlüyorum"

Serdar Kurtuluş, şu an önceliğinin futboldan ziyade bir an önce eski sağlığına kavuşmak olduğunun altını çizerek, şöyle devam etti:

"Bu potansiyeli yakaladıktan sonra futbola dönmek için uğraşacağız. Bursaspor ile 2 yıl daha sözleşmem var. Çok zorlu bir süreç geçirdim. Özellikle ilk 3 ayda çok zorlandığım dönemler oldu. Bazı şeyleri çok herkesle paylaşamadım. Sonuçta bir meslek. Futbol oynuyorsunuz, ağır bir sakatlık geçiriyorsunuz ve yüzde 50 oynama ihtimaliniz var. Her ihtimal bir umuttur. Öyle bakıyorum. Bu umutla yaşamımızı sürdürüyoruz. Net olarak 'dönerim' diye bir şey demiyorum ama dönmek için uğraşacağız. Futboldan önce sağlıklı bir şekilde eskisi gibi yürüme fonksiyonumuzu kazanmak için uğraşacağım. İlk hedefim o şu an. Bunu kazandığım an futbola dönüşüm bir kat daha artacak. Futbolu çok özlüyorum. Sonuçta futbolcu 1 ay da 3 hafta da ayrı kalsa futbolu her zaman özler. Benim sürecim uzun ve sabırla bunu bekliyorum. Tekrar o sahaya çıkmak için bir saba sarf etmeye çalışıyorum. Temennim bir an önce iyileşip tekrar o formayı giyerek sahaya çıkmak."

"Ateş düştüğü yeri yakar" 

Serdar Kurtuluş, sakatlık döneminin ilk günlerinde kendisini çok fazla kişinin arayıp sorduğunu, bu kişilerin desteğini yakından hissettiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Her zaman aynı ilgiyi göremezsiniz. İnsan bu sonuçta. Sadece şunu öğrendim; ateş düştüğü yeri yakar. Kim olursa olsun başka biri sakatlansa onu her gün arayıp soramazsınız. İnsanların arada bir araması bile ister istemez beni mutlu ediyor. Tamamen aile desteği ve kendi çabalarımla futbola dönüşü sağlamak istiyorum. Kulübüm de elinden geldiği kadar destek olmaya çalışıyor. Özellikle kulüp doktorumuz her konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Yaşadığım vaka normal değil."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim