• BIST 9079.97
  • Altın 2324.04
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9598
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Şah Mat ettik

Şah Mat ettik
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, flaş açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal kazanılan derbi sonrasında iddialı konuştu. Oyun içinde 8 hamle yaptığını belirten Kartal, "Herkes 4. yıldız yarışı yapan iki takımın nasıl oynadığını gördü" dedi."Taktik, teknik, fizik... Her anlamda rakibimizden üstündük."Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Galatasaray galibiyetini böyle yorumladı.

Rakibe çok fazla pozisyon şansı vermediklerini belirten Kartal, hakem kararlarına da tepki gösterdi. Yasin Öztekin'in pozisyonundan önce oyuncusuna yapılan faulun çalınmadığını belirten Kartal, Olcan'ın pozisyonunda sarı değil kırmızı kart çıkması gerektiğini savundu.

“TEK DİLEĞİM...”

Derbiden önceki 4 karşılaşmada sadece 1 kez kazanabilen Fenerbahçe'de İsmail Kartal, kaybedilen maçlarda da yine iyi oynadıklarını hatırlattı. O maçlarda futbol şansının yanlarında olmadığını belirten Kartal, "Bundan sonra 11 tane final maçı var önümüzde. Rabb’imden tek dileğim futbol şansı yanımızda olsun."dedi.“

8 HAMLEDE İŞİ BİTİRDİK

”Kartal, rakibi iyi analiz ettiklerini ve Hamza Hamzaoğlu'nun hamlelerini tahmin edebildiğini belirterek “Hepsini biliyorduk. Ben oyun içindesekiz tane hamle yaptım. En son çift santrafora döndük. Allah da yardım etti ve kazandık, hayırlısı olsun." açıklamasında bulundu.Diego’nun oyun üzerindeki etkisini gözlemlemek için maçın kasedini tekrar izleyeceğini söyleyen Kartal, "Oyunun genelinde üstün oynadık. Çocuklar da iyi mücadele etti. İnşallah sonu da iyi olur” diyerek oyuncularına destek verdi.Sarı lacivertli teknik adam son maçlarda çok pozisyona girip az gol atmaları konusunda ise “Çalışıyoruz ama bundan sonra Rabb’im bize oynayacağımız maçlarda futbol şansı nasip etsin” cevabını yineledi.

“TÜRKİYE GÖRDÜ”

Kartal, yorumlarına iddialı devam etti. Maçın başından sonuna kadar üstün oynadıklarını savunan Kartal "Sahada, 4. yıldız ve şampiyonluk mücadelesi veren iki takım vardı. Bu iki takımında nasıl futbol oynadığını Türkiye gördü." yorumunu yaptı.İsmail Kartal, ligin ilk yarısındaki maçı da hatırlattı. "Biz Türk Telekom Arena’da 10 kişi kaldık. Orada da nasıl oynadığımızı herkes gördü. Bu maçta kazanmayı hak eden ve isteyen taraf bizdik. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum." açıklamasında bulundu. ​

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim