• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Sağlıkta Tüm Engelleri Kaldırıyoruz Projesine Ödül

Sağlıkta Tüm Engelleri Kaldırıyoruz Projesine Ödül
Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu, VI. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi'nde kazandıkları "En İyi İkinci Uygulama Ödülü"nü...

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu, VI. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi'nde kazandıkları "En İyi İkinci Uygulama Ödülü"nü Vali Güngör Azim Tuna'ya takdim etti.

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün Türkiye'de yeni bir hizmet modeli olarak uygulamaya başladığı "Sağlıkta Tüm Engelleri Kaldırıyoruz" projesi, VI. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi'nde "En İyi İkinci Uygulama Ödülü" ne layık görüldü. Proje 1-4 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya "da düzenlenen En İyi Uygulama Ödül Yarışması'na katılarak 285 uygulama arasından en iyi uygulama seçildi. Verilen ödül, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu tarafından projeye her türlü desteği veren, aynı zamanda Eskişehir Valiliği Türk Dünyası Başkenti Ajansı aracılığı ile eş finansman sağlayan Vali Güngör Azmi Tuna'ya takdim edildi.

Valilik makamında gerçekleştirilen ödül takdimine; Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu'nun yanı sıra proje kapsamında hizmet veren çalışanlar ve sağlık müdürlü yetkilileri, angelli sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Ödül takdiminde hizmet veren personelle pasta kesen Valimiz Güngör Azmi Tuna, uluslararası bir sağlık kongresinde projenin ödül almasının önemini vurgulayarak başta İl Sağlık Müdürlüğü'ne ve projede emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür etti. Vali Tuna, Eskişehir Valiliği Türk Dünyası Başkenti Ajansının bu güne kadar bir çok proje gerçekleştirdiğini, bunların arasında "Sağlıkta Tüm Engelli Kaldırıyoruz" projesinin sunduğu hizmet açısından ülkemizde ilk defa Eskişehir'de uygulanan örnek bir model olması dolayısıyla en iyi proje olduğunu belirtti.

Engelli STK yetkilileri ise, uygulanan projenin derneklerin üzerindeki büyük yükü aldığını ve çok rahatlattığını belirterek, projenin verdiği sağlık hizmetlerinin yanında engelli hastaların moral ve motivasyonunu düzeltmek için gerçekleştirdiği sosyal faaliyetlerin hastalar üzerinde çok etkili olduğunu ve tedavi süreçlerinin kısalttığını söylediler.

Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Mumcu ise engellilere verilen sağlık hizmetinin artarak devam ettiğini, engelli hasta sayısını gün geçtikçe artmasından dolayı üçüncü bir araca ihtiyaç gerekliliğini, Vali Tuna'ya iletti. Vali Tuna da araç için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek inşallah yakında bu müjdeyi vereceklerini belirtti.

Sağlıkta Tüm Engelleri Kaldırıyoruz Projesine Ödül

Sağlıkta Tüm Engelleri Kaldırıyoruz Projesine Ödül

Sağlıkta Tüm Engelleri Kaldırıyoruz Projesine Ödül

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim